Cum poți obține gratis 3 ani de extragaranție la electrocasnice: "Am aflat ulterior. Verificați dacă puteți beneficia de ea"

Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 14:45
6810 citiri
Cum poți obține gratis 3 ani de extragaranție la electrocasnice: "Am aflat ulterior. Verificați dacă puteți beneficia de ea"
Electrocasnice într-un apartament FOTO Pixabay

Spre finalul perioadei de reduceri de care românii au beneficiat de Black Friday, unii se declară mulțumiți de prețurile la care au cumpărat diverse produse, iar alții își împărtășesc experiențele în mediul online.

Este cazul unei românce care a achiziționat un aparat electrocasnic și a ales să beneficieze de extragaranție pentru acesta contra cost, iar ulterior a aflat că putea beneficia de acest serviciu gratis, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

"Cum a fost o perioadă plină de oferte și cumpărături, sunt convinsă că mulți am achiziționat și electrocasnice.

Probabil mulți ați fost întrebați dacă doriți extragaranție la produs (contra cost) și ca și mine ați acceptat!

Am aflat ulterior că puteam să obțin 3 ani de extragaranție GRATIS, doar înscriind produsul pe pagina producătorului produsului achiziționat!

Dacă achiziționați un produs, înainte de a plăti o sumă pe o extragaranție verificați dacă puteți beneficia de ea gratis!

PS. Eu am plătit 150 lei pentru 2 ani, când puteam să am 3 gratis", a scris femeia pe grupul Buget de familie.

Cum se obține extragaranția gratis

În comentarii, membrii grupului explică ce pași trebuie urmați.

"Puteți suna la firma producătoare (căutați pe google un număr de contact) și întrebați dacă există acest beneficiu și dacă produsul achiziționat sau pe care urmează să îl achiziționați se încadrează", a precizat autoarea postării într-un comentariu.

"Căutați pe Google spre exemplu "extragaranție Bosch sau Electrolux, Arctic, Beko, Heinner sau ce marcă de produse aveți" și înregistrați produsul în programul firmei respective. Totul se face în baza seriei și a facturii. Imediat după ce ați achiziționat produsul", a completat un alt membru al grupului.

Unele firme oferă o perioadă mai lungă pentru extragaranție gratis: "Până la 5 ani garanție prin înscrierea produsului pe pagina producătorului."

"Unele produse beneficiază de 2 ani garanție oferită de magazin, plus 3 ani garanție oferită de producător gratuit, dacă vă înscrieți în termen de 30 de zile de la data achiziției produsului la ei pe site."

"Garanția este oferită de producător și în cazul celor 2 ani inițiali, la care se adaugă în unele cazuri 3 ani adiționali. Vă recomand totuși să verificați înainte ce anume acoperă acea garanție. În unele cazuri este acoperit doar motorul sau alte piese. Magazinul vă oferă doar partea de extragaranție achiziționată de la ei."

"Știu că există și o perioadă în care poți beneficia de extragaranție gratis, să nu treacă 14-15 zile de la data când ați cumpărat produsul. Eu am avut norocul să mi se spună de această variantă fără să îmi ceară și bani în plus."

"Am avut la mașină de spălat cu uscător. Într-o zi, când să bag la spălat nu mai funcționa. Au venit să verifice, au zis că trebuie o anumită piesă și că durează mult până vine piesa și am primit banii pe mașină.

Au venit mai întâi să ridice mașina și într-o săptămână mi-au intrat banii pe mașină în cont."

"Extragaranția pe care o plătești e oferită de magazin, pe când garanția extinsă e oferită de producător la unele produse, direct pe site ul lor, prin înscrierea codului prodului. Pe lângă asta, garanția extinsă oferita de producător e valabilă doar la unele produse sau doar în anumite campanii, extragaranția pe care o plătești e valabilă la orice produs, oricând. Că cei din magazin pot informa clienții despre faptul că pot beneficia de garantie extinsă direct de la producător, unde e cazul, asta e altceva."

"Eu de Black Friday am cumpărat electrocasnice de bucătărie toate mărcile. Iar pe toate le-am înscris în programul lor de extragaranție gratuită de pe pagina producătorului."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Peste 250 de site-uri care vindeau medicamente pentru slăbit și diabet contrafăcute au fost blocate. Platformele de socializare, invadate de anunțuri
Peste 250 de site-uri care vindeau medicamente pentru slăbit și diabet contrafăcute au fost blocate. Platformele de socializare, invadate de anunțuri
Firma de securitate cibernetică BrandShield a eliminat peste 250 de site-uri web care vindeau versiuni false ale medicamentelor populare pentru slăbit şi diabet din clasa GLP-1, a declarat...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#electrocasnice, #garantie, #3 ani, #Gratis, #producator, #site , #stiri sociale