EBa si Udrea, selfie de campanie pe Facebook

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 21:42
6799 citiri
EBa si Udrea, selfie de campanie pe Facebook
Foto: Facebook/Elena Basescu

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de Elena Udrea, poza pe care a descris-o ca fiind un "selfie de campanie".

In doar cateva zeci de minute, fotografia incarcata pe pagina oficiala a mezinei lui Traian Basescu, in care este etichetata si Elena Udrea, deputat de Neamt, a strans sute de aprecieri si zeci de comentarii.

Elena Basescu si Elena Udrea, ambele foste democrat-liberale, au trecut in formatiunea Partidul Miscarea Populara (PMP), sustinuta de presedintele Traian Basescu.

Elena Basescu a trecut la PMP, dar nu candideaza la europarlamentare

Vineri seara, PMP si-a prezentat candidatii la alegerile pentru Parlamentul European intr-un mod inedit: printr-un flashmob in aer liber, in Centrul Vechi al Capitalei.

"Am dovedit astfel inca o data ca PMP este un altfel de partid. Ne-am dat costumele jos si am coborat printre oameni. Am aratat ca suntem cu totul diferiti de celelalte partide politice nascute obosite si care au apucaturi si mentalitati invechite", a justificat deputatul Elena Udrea evenimentul din centrul vechi.

Mai mult, Elena Udrea a sustinut si ca PMP are oameni care "au facut scoli pe bune" si "oameni cu doctorate adevarate", nu "sinecuristi care au impresia ca totul li se cuvine".

PMP si-a lansat candidatii la europarlamentare in Centrul Vechi

La randul sau, liderul PMP Eugen Tomac a sustinut ca este mandru de faptul ca sotia sa nu se afla pe lista pentru alegerile europarlamentare a partidului sau, care este unul pentru tinerii carora "nu le plac sezatorile politice".

Si europarlamentarul Cristian Preda a adus un argument pentru modul in care s-a desfasurat evenimentul de vineri seara, spunand ca PMP a vrut sa se dezica de obiceiul celorlalte partide, care obisnuiesc sa-si lanseze candidaturile la Sala Palatului, in cladirea in care isi tineau comunistii discursurile.

I.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#EBa Udrea selfie campanie, #EBa Udrea europarlamentare PMP, #Elena Udrea flashmob PMP , #Elena Udrea