EBa il ironizeaza pe Stolojan

Joi, 25 Iulie 2013, ora 10:17
2864 citiri
EBa il ironizeaza pe Stolojan

Fiica cea mica a presedintelui, europarlamentarul Elena Basescu, isi ironizeaza colegul de partid, dupa declaratiile pe care le-a facut Theodor Stolojan la Ziare.com.

Elena Basescu spune ca declaratia lui Stolojan, conform caruia partidul lui Basescu nu ar trebui sa se rupa din PDL, este pur si simplu ironica, pentru ca si Stolojan, atunci cand a format Partidul Liberal Democrat in 2007, a furat, la randul sau, oameni din PNL.

"Ce ironie! Sa se opuna racolarilor tocmai colegul meu din ‪PDL, domnul Stolojan, care si-a facut partid (PLD) racoland masiv oameni din PNL", a scris Elena Basescu pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a delarat, mmiercuri, ca Partidul Miscarea Populara nu ar trebui sa ia oameni de la PDL.

Stolojan: Sper ca Miscarea Populara sa nu racoleze de la PDL

Intrebat despre faptul ca Miscarea Populara are oameni plecati din PDL, inclusiv presedintele noii formatiuni, Eugen Tomac, Stolojan a raspuns, pentru Ziare.com: "Asta e viata, oamenii se mai misca dintr-un loc in altul, speram sa nu isi concentreze fortele spre racolarea din PDL, ci sa se concentreze pe ce au spus - oameni noi, partid nou si asa mai departe. E un partid nou, speram sa se concentreze pe lupta politica impotriva USL, nu pe racolarea din PDL".

#Eba ironizeaza Stolojan, #Elena Basescu Stolojan, #Stolojan Miscarea Populara racolari , #europarlamentar