Elena Basescu a vorbit in PE despre norul de cenusa

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 19:41
1814 citiri
Elena Basescu a vorbit in PE despre norul de cenusa

Norul de cenusa care a blocat intreaga Europa pentru aproape o saptamana a fost dezbatut si in Parlamentul European, dandu-i ocazia europarlamentarului roman Elena Basescu sa readuca in discutie importanta retelelor de transport pan-europene.

Mezina familiei prezidentiale a reamintit, astfel, ca Romania este strabatuta de trei coridoare pan-europene, indicand ca accentul ar trebui pus pe exploatarea potentialului de transport al Dunarii.

Elena Basescu: Cel mai mult a inceput sa imi placa sa vorbesc in plen

"Acum, cand intreg traficul aerian din intreaga Europa este puternic perturbat din cauza eruptiei vulcanice din Islanda, este mai evidenta ca oricand necesitatea dezvoltarii retelelor de transport pan-europene. UE ar trebui sa sprijine in mod deosebit dezvoltarea infrastructurii de transport si interconectarea acesteia la principalele axe de transport europene in tarile care au aderat in ultimii ani la Uniune.

Romania este strabatuta de 3 coridoare pan-europene, 4, 7 si 9, toate fiind in stransa legatura cu orasul port la Marea Neagra, Constanta. Consider ca o atentie deosebita trebuie acordata coridorului 7. Dunarea este o parte a axei prioritare transeuropene Rin-Main-Dunare, care face legatura intre Marea Nordului si Marea Neagra prin porturile Rotterdam si Constanta.

Ea ar putea deveni o adevarata coloana vertebrala a Europei. Este nevoie insa de cooperare, pentru ca pune in valoare aceste coridoare de transport cat mai curand", a spus Elena Basescu in PE, potrivit Jurnalului National.

Elena Basescu are iar probleme cu limba romana

Fiica presedintelui Traian Basescu mai vorbise in plen pe acest subiect si in luna februarie a acestui an, criticand atunci lipsa vointei politice pentru a armonizarea regulilor la nivel european pentru dezvoltarea cailor de transport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Basescu Parlament European, #Elena Basescu nor cenusa, #Elena Basescu coridoare paneuropene , #europarlamentar
Comentarii
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5
Inseamna ca tat-su nu i-a scos din cap cucul cu autostrazile...