Elena Basescu pe Facebook (Galerie foto)

Marti, 14 Iunie 2011, ora 22:15
11429 citiri
Elena Basescu pe Facebook (Galerie foto)
Foto: facebook

Fiicele presedinetelui au conturi pe Facebook. Si Elena, si Ioana au accesul pe wall restrictionat doar pentru prieteni, iar acestia sunt filtrati cu atentie, fiind exclusiv din cercul cunoscutilor. Desi am reusit sa ne infiltram, le respectam intimitatea.

Elena Basescu are insa mai multe pagini pe Facebook, unele oficiale, altele create de persoane "rauvoitoare". Interesant este faptul ca desi ar putea sa le inchida, Elena Basescu le pastreaza, alternativ, cu paginile oficiale. Le luam pe rand:

Pagina personala este rezervata exclusiv prietenilor. Multe figuri "publice" pe lista de prieteni a domnisoarei euro-parlamentar, ceva muzica pe wall si mesaje din care nu prea ai ce concluzii sa tragi. Comentariile sunt mai degraba banale si fara verva.

Ce am remarcat - dar pentru ca pastram confidentialitatea paginii, ne abtinem sa publicam print-screen-uri, chiar daca le-am facut si arhivat - sunt greselile de ortografie. Nici la capitolul poze nu am gasit nimic spactaculos. Ceva poze cu Andrei Hrebenciuc, si atat!

Traian Basescu pe Facebook

Elena Basescu are inca activa pe Facebook pagina din campania electorala pentru Parlamentul European, dar aceasta urmeaza sa fie inchisa de administrator, din lipsa de activitate.

Ce mai interesanta este, dupa parerea noastra, pagina fantoma a Elenei Basescu, care are nici mai mult nici mai putin decat 5.300 de fani. Comentariile si postarile pe wall sunt si ele demne de luat in seama. Cele mai multe sustin ideea legalizarii drogurilor usoare si se declara sustinatori devotati ai Elenei. Au fost postate si anunturi in care se face apel la "inima mare si iubitoare" a Elenei Basescu, in care prietenii domnisoarei cer ajutor finanaciar sau se ofera sa-i vanda acesteia masini la "super-pret".

Demna de toata lauda este postarea autentica a Ioanei Basescu care apara onoarea surorii mai mici si scrie: "Aceasta pagina apartine domnisoarei Sabina Monica Popescu si nu surorii mele!".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Basescu Facebook, #EBa cont Facebook, #Ioana Basescu Facebook , #europarlamentar