Elena Basescu: Stolojan reprezinta in PE trecutul comunist al tarii. A ales sa-si termine urat cariera

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 15:52
4251 citiri
Elena Basescu: Stolojan reprezinta in PE trecutul comunist al tarii. A ales sa-si termine urat cariera
Foto: Facebook/Elena Basescu

Elena Basescu afirma ca PDL a devenit un partid anti-Basescu intrucat pe lista acestuia se afla pe locurile eligibile "numai cei care l-au atacat public pe presedinte" si ca Theodor Stolojan "a ales sa isi termine urat cariera politica" si reprezinta, in PE "trecutul comunist al tarii".

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat sambata, la Targu Mures, in fata a peste 100 de membri si simpatizanti ai Partidului Miscarea Populara, ca PDL "a devenit un partid anti-Basescu", iar PMP este "singura forta politica care va continua proiectul de reforma si modernizare" inceput si consolidat de tatal sau.

"Eu consider ca PMP este singura forta politica care va continua proiectul de reforma si modernizare inceput si consolidat de tatal meu. De altfel, declaratiile agresive de ieri ale domnului Stolojan si atacul dansului la presedintele Romaniei nu fac decat sa demonstreze ca PDL a devenit un partid anti-Basescu. Au reusit sa obtina un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare numai cei care l-au atacat public pe presedintele Basescu", a spus Elena Basescu.

Ea a sustinut ca Theodor Stolojan "a ales sa isi termine cariera politica urat", deranjat de cei de la PMP, in loc sa fie deranjat de coruptia guvernarii si ca, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL, Stolojan "reprezinta in PE trecutul comunist al tarii".

Elena Basescu: Stolojan, in loc sa se retraga la pensie, isi doreste un loc caldut in PE

"Se arata deranjat de noi, cei de la PMP, care nu facem altceva decat sa continuam proiectele presedintelui Basescu si sa ne asumam lupta impotriva coruptiei. In schimb, nu se arata deranjat de coruptia care caracterizeaza actuala guvernare. Va propun sa nu il mai deranjam si sa-l uitam in PE, acolo unde, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL, reprezinta trecutul comunist al tarii. (...) PMP reprezinta viitorul politic al tarii, de aceea ii indemn pe cei care il sustin pe tatal meu si cei care m-au votat sa puna stampila pe lista PMP", a declarat aceasta.

Elena Basescu a sustinut ca europenii vad o tara care poate progresa, "dar este tinuta in loc de politicieni corupti care o impiedica sa se dezvolte" si ca Romania este la rascruce si trebuie sa aleaga "intre drumul inainte, care este reprezentat de lupta impotriva coruptiei si drumul inapoi, reprezentat de intoarcerea partidului-stat, care este oferta lui Victor Ponta".

"Pentru ca statul de drept si institutiile sale sa nu mai fie atacate (...) este necesar ca toate boabele de mazare sa fie inlaturate din politica prin voturile cetatenilor", a adaugat Elena Basescu.

Citește și:
Nehammer şi Rutte au pus la cale soarta Schengen. La ce concluzie au ajuns privind România și Bulgaria
Nehammer şi Rutte au pus la cale soarta Schengen. La ce concluzie au ajuns privind România și Bulgaria
Cancelarul austriac Karl Nehammer l-a primit joi la Viena pe premierul olandez Mark Rutte, pentru a discuta despre migrație. Ambii politicieni s-au opus în decembrie aderării României şi...
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a transmis joi, 26 ianuarie, că România şi Republica Moldova vor colabora mult mai strâns în domeniul infrastructurii. El a...
Comentarii