Ce lideri PDL vor merge la nunta Elenei Basescu

Miercuri, 29 August 2012, ora 20:54
6620 citiri
Ce lideri PDL vor merge la nunta Elenei Basescu
Foto: Antena 3

Presedintele PDL Vasile Blaga si mai multi lideri democrat-liberali au precizat, miercuri, ca au fost invitati la nunta Elenei Basescu si ca vor merge cu placere, Andrea Paul aratand ca va purta o vestimentatie romaneasca, iar Sulfina Barbu ca doreste sa faca un cadou folositor pentru casa mirilor.

Intrebat daca merge la petrecerea de nunta a Elenei Basescu, Vasile Blaga a raspuns: "Da, am fost invitat si merg cu placere."

Vicepresedintele PDL Andrea Paul a spus ca la nunta Elenei Basescu va purta o rochie si incaltaminte romaneasca si ca va decide impreuna cu sotul sau cum vor proceda in privinta cadoului.

"Pun destul de putin pret pe tinuta dupa cum ati observat, pretul cel mai mare cand este vorba despre tinuta il pun pe: cumpara romaneste si consuma romaneste. Port haine romanesti, deci la nunta voi purta o rochie si incaltaminte romaneasca", a precizat Andrea Paul.

Sulfina Barbu, invitata la randul sau la nunta Elenei Basescu, a spus ca va purta ceva din dulapul propriu.

"Inca mai discut cu sotul meu referitor la cadou, dar vrem sa fie ceva folositor pentru casa tinerilor casatoriti", a adaugat Sulfina Barbu.

Vlad Filat si Dorin Chirtoaca au fost invitati la nunta Elenei Basescu

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a spus ca va participa impreuna cu sotia sa la nunta Elenei Basescu, aratand ca, in privinta vestimentatiei, la barbati este foarte simplu, va purta un costum si o cravata.

"Nu am luat inca un cadou si nu am hotarat inca daca vom face un dar sau un cadou", a mai spus Boureanu.

Monica Macovei a aratat ca a fost invitata la nunta, dar, din pacate, nu poate sa participe, deoarece trebuie sa fie prezenta la o conferinta la Freiburg, pentru ca a promis de foarte mult timp.

Totodata, si prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat, si primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, au fost invitati la nunta Elenei Basescu.

#pedelisti nunta Elena Basescu, #nunta Elena Basescu, #PDL nunta Elena Basescu , #nunta
Comentarii