EBa s-a maritat - Traian Basescu, huiduit la primarie (Video)

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 11:51
12530 citiri
EBa s-a maritat - Traian Basescu, huiduit la primarie (Video)
Foto: Romania Tv

Sute de persoane s-au adunat, sambata, in fata Primariei Sectorului 2, acolo unde Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, s-a maritat cu Bogdan Ionescu, cunoscut si sub numele de Syda.

Cativa revolutionari care protesteaza, seara, la Universitate si sustinatorii presedintelui Traian Basescu au inceput sa se certe in fata Primariei, iar politistii au intervenit pentru a calma spiritele.

Cand Traian Basescu a aparut la brat cu fiica sa si cu sotia sa, Maria, protestatarii au inceput sa huiduie si sa scandeze "Demisia" si "Hotii".

In timp ce opozantii presedintelui acuza ca nunta lui EBa cu Bogdan Ionescu este organizata "din banii nostri", sustinatorii lui Basescu spun ca evenimentul este unul personal, care nu are legatura cu evenimentele de pe scena politica.

Mirele si socrii mari au ajuns primii la Primarie, unde au fost intampinati cu huiduieli. Jandarmii au creat cordoane pentru alaiul de nuntasi.

Ulterior, la Primarie a ajuns si familia prezidentiala, flancata de SPP-isti. Traian Basescu a aparut la brat cu fiica sa, Elena Basescu, si cu sotia, Maria. Protestatarii au strigat "hotii" si "demisia". "Nu e in regula. Bai, si aicea si i-a pus", a comentat presedintele.

Acesta le-a transmis, de pe scarile Primariei, un mesaj manifestantilor. "Dupa nunta, dupa nunta!", a replicat presedintele Traian Basescu.

Elena Basescu a spus "da" in fata primarului Ontanu si a devenit, oficial, sotia lui Bogdan Ionescu.

In jurul orei 12:05, familia prezidentiala a iesit din cladirea Primariei. Protestatarii l-au huiduit din nou pe presedintele Basescu, in timp ce sustinatorii l-au aplaudat. "Casa de piatra pentru toata lumea", a spus presedintele, cu zambetul pe buze. Asaltat de jurnalisti, Traian Basescu s-a oprit cateva secunde pentru a saruta o batrana care a venit sa il sustina.

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, se marita sambata cu Bogdan Ionescu, alias Syda, la Palatul Snagov.

Elena Basescu se marita - preturi, meniu, invitati, rochie, luna de miere

De la Primarie, mirii si alaiul de nuntasi s-au intors la Vila Lac 3.

EBa si Syda vor pleca de la Vila Lac 3 spre Biserica Sf. Spiridon cel Nou, langa Piata Unirii, unde are loc, la ora 18:00, cununia religioasa.

Pentru nunta prezidentiala, lacasul de cult a fost curatat, s-au schimbat covoarele si mobilierul. Petrecerea va fi organizata la Palatul Snagov.

EBa a relatat, recent, intr-un comunicat de presa, ce invitati va avea la nunta, ce va contine meniul si cum va fi rochia sa de mireasa.

"Ca urmare a valului de zvonuri si informatii exagerate care au aparut in presa legate de nunta noastra, ce va avea loc sambata, 1 septembrie 2012, dar si din dorinta de a-i informa corect pe cei interesati de fericitul eveniment din viata noastra, vrem sa facem mai multe precizari", transmite Elena Basescu intr-un comunicat postat pe Twitter.

Fiica presedintelui precizeaza ca slujba religioasa se va desfasura dupa-amiaza, la o biserica ortodoxa veche din Bucuresti. Presa a aflat ca este vorba despre Biserica Sf Spiridon Nou.

Sarbatorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov, intr-un cort special amenajat in gradina acestuia.

Poponet, cavalerul lui Syda

"Nasii care ne vor fi alaturi sunt bunii nostri prieteni Aura-Mari Mustea-Serban si Razvan Mustea-Serban, iar mireasa va fi insotita, conform traditiei romanesti, de o singura domnisoara de onoare si un singur cavaler de onoare respectiv verisoara mea primara Raluca Basescu si prietenul nostru Codin Maticiuc (alias Poponet - n.red.)", informeaza europarlamentarul.

EBa mentioneaza ca la nunta vor participa aproximativ 600 de persoane, prieteni si cunostinte ale mirilor, parintilor si nasilor.

"Meniul ales contine, printre altele, caviar, pasta de jambon, sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta, smantana, rulada de curcan, pulpa de vitel. Aranjamentele florale si decoratiile sunt simple, am ales flori de gradina, trandafiri, bujori si hortensii in tonuri de roz fane, culoarea-tematica a intregului eveniment. Atmosfera va fi intretinuta de interpretii Aurel Tamas, Calin Geambasu, Smiley Band si un DJ", mai dezvaluie mezina familiei Basescu.

Nunta fara SPP si diamante

Despre verighete, EBa spune ca sunt din aur rose, fara diamante si au costat impreuna 500 de euro, iar rochia sa este din dantela Sophie Hallette, organza din matase naturala si tafta si a fost realizata de designerul roman Anca Maxim, costand in jur de 4.500 de euro.

"Nu avem o luna de miere stabilita, am hotarat sa o amanam pentru iarna sau anul viitor, deoarece activitatea mea la Parlamentul European a inceput deja. In ciuda celor afirmate de unele publicatii si posturi radio si TV, invitatii nu au niciun fel de restrictie. Evenimentul nu beneficiaza de nicio protectie speciala din partea Serviciului de Protectie si Paza (SPP).

Mentionam ca, din dorinta de a raspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastra, vom pune la dispozitia presei, in timp util, cateva fotografii si imagini video, care vor putea fi publicate si difuzate in mod liber. Intelegem ca exista un mare interes public legat de nunta noastra, dar va adresam rugamintea de a ne lasa sa ne bucuram in liniste, alaturi de cei dragi, de acest eveniment special din viata noastra", se arata in comunicatul semnat de Elena Basescu si de viitorul sau sot, Bogdan Ionescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#EBa nunta proteste, #incidente nunta Elena Basescu, #Elena Basescu marita Syda , #nunta
Comentarii
Poza Jerome
Jerome
rank 5
Basescu a ajuns sa fie mai detestat decat Ceausescu in '89
Poza Jerome
Jerome
rank 5
Mai sigur e sa-i scoata cu duba pe nuntasi