Andreea Paul-Vass: Elena Basescu a dus povara tineretii si pe frunte si pe spate (Video)

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 07:23
4934 citiri
Andreea Paul-Vass: Elena Basescu a dus povara tineretii si pe frunte si pe spate (Video)
Foto: Arhiva

Andreea Paul-Vass, consilierul premierului Emil Boc, crede ca Elena Basescu "a dus povara tineretii si pe frunte si pe spate". Cu prilejul lansarii candidaturii Sulfinei Barbu la un nou mandat in fruntea OF-PDL, Andreea Paul-Vass a explicat chiar greselile gramaticale ale fiicei presedintelui, punandu-le pe seama oboselii.

"Are o pila: este tanara, frumoasa, dar mai ales este fiica presedintelui. Si pentru asta trebuie sa o pedepsim dur, foarte dur. Pentru ca uitam ca atunci cand emotia se impleteste cu oboseala - si noi stim ce inseamna oboseala intr-o campanie electorala - poate sa joace feste frumoase limbii romane", a declarat in discursul sau Vass, citata Evenimentul Zilei.

Elena Basescu s-a aflat in sala, in primul rand, alaturi de Sulfina Barbu. Ea s-a declarat convinsa ca Vass a avut dreptate in ceea ce o priveste. "Sunt foarte multe persoane care fac greseli de gramatica, dar acestea nu sunt mediatizate cum a fost cazul meu", a spus ea.

Elena Basescu: Persoane importante fac greseli de gramatica, dar nu au fost mediatizate ca mine

In acest context, Elena Basescu l-a dat ca exemplu pe ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, care a folosit recent termenul de "inexactitudini" in loc de "inexactitati".

Fiica presedintelui a explicat de ce a postat pe contul ei de Twitter un link catre un articol care facea referire la greseala ministrului: "Nu am vrut sa-l sanctionez. Am vrut sa evidentiez ceva. Ca sunt persoane cu functii foarte importante care gresesc mult mai des decat am facut-o eu. Atat am vrut sa evidentiez si ca e ministru al Educatiei. Faptul ca am postat eu pe Twitter a facut sa fie mai multe stiri. Asa ca mi-am atins scopul", a conchis Elena Basescu.

Andreea Paul-Vass a renuntat sa mai candideze la sefia OF-PDL, la concurenta cu Sulfina Barbu, si va tinti, in schimb, functia de prim-vicepresedinte al organizatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Marcel Ciolacu explică de ce a fost creată coaliția PSD-PNL: ”Sunt convins că românii vor înţelege”
Marcel Ciolacu explică de ce a fost creată coaliția PSD-PNL: ”Sunt convins că românii vor înţelege”
Alianţa electorală PSD-PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European are rolul de a crea stabilitate politică României şi de a bloca ascensiunea partidelor extremiste, a declarat șeful PSD...
Cătălin Cherecheș, doar 4 ani după gratii. Perioada cât a fost fugar, scăzută din condamnare
Cătălin Cherecheș, doar 4 ani după gratii. Perioada cât a fost fugar, scăzută din condamnare
O solicitare depusă de Cătălin Cherecheş a fost admisă de judecătorii Tribunalului Bucureşti vineri, 12 aprilie, şi au dispus scăderea unui an din condamnarea de cinci ani închisoare...
#Andreea Paul Vass elena basescu, #Andreea Paul Vass alegeri pdl, #Andreea Paul Vass Sulfina Barbu , #PDL