Elena Basescu candideaza pentru postul de secretar general in OTPDL

Duminica, 03 Februarie 2008, ora 19:55
1730 citiri
Elena Basescu candideaza pentru postul de secretar general in OTPDL

Elena Basescu si-a anuntat oficial intentia de candida la postul de secretar general al Organizatiei de Tineret PDL. "Astazi, imi declar oficial intentia de candida pentru functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat - Liberal (OTPDL). Totodata, imi declar si intentia de a face parte din echipa condusa de europarlamentarul PDL Monica Iacob-Ridzi, care si-a anuntat, de asemenea, candidatura pentru functia de presedinte al acestei organizatii", anunta Elena Basescu, intr-un comunicat.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu sustine ca este pregatita sa faca toate eforturile necesare pentru a repeta, in 2008 si 2009, performanta electorala din 2004 in randul tinerei generatii.

"Alaturi de Monica Iacob-Ridzi sunt convinsa ca vom reusi. Sunt pregatita sa fac toate eforturile necesare. Avem liderul care ne trebuie, avem entuziasmul necesar, avem toate argumentele si, din aceste motive, vom castiga cu siguranta", declara Elena Basescu.

Conducerea PDL a decis sa organizeze alegerile Organizatiei de Tineret a partidului pe 23 si 24 februarie. Astfel, pe 23 va fi Conventia Nationala a tinerilor democrat-liberali, in cadrul careia se vor desemna presedintele organizatiei, cei doi prim-vicepresedinti si presedintele Comisiei de etica si litigii a OTPDL.

Pe 24 februarie se va organiza Consiliul National de Coordonare al OTPDL, pentru a desemna secretarul general al organizatiei, vicepresedintii si secretarii executivi.

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 15 februarie. Candidatii la functia de presedinte au nevoie de sustinerea a cel putin 10 organizatii din teritoriu.

Totodata, europarlamentarul PD-L Monica Iacob-Ridzi si-a anuntat, si ea candidatura la sefia Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat-Liberal, fiind sustinuta de majoritatea filialelor.

Potrivit unor surse din PD-L, Monica Iacob-Ridzi a luat decizia de a candida dupa ce o serie de filiale si-au declarat sprijinul pentru ea, in detrimentului celuilalt candidat, Stefan Pirpiliu.

Citeste si:
„Maestrul de ceremonii” la pomenile electorale ale PDL-ului vrea să scape de condamnare. Ce motive invocă fugarul Marian Zlotea
„Maestrul de ceremonii” la pomenile electorale ale PDL-ului vrea să scape de condamnare. Ce motive invocă fugarul Marian Zlotea
Fugarul Marian Zlotea – „maestrul de ceremonii” la petrecerile și pomenile electorale ale PDL, condamnat la 8 ani și 6 luni de pușcărie pentru mită – cere, din Italia, unde se ascunde...
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Decizia a fost publicată miercuri, 8 decembrie, în Monitorul Oficial. Printr-o altă...