Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Elena Basescu vrea o cariera politica internationala

Joi, 10 Iulie 2008, ora 15:10
2558 citiri
Elena Basescu vrea o cariera politica internationala

Saptamana viitoare va avea loc Colegiul Director al Organizatiei de Tineret a PD-L, primul dupa alegerea noii conduceri centrale a organizatiei. Motivul organizarii colegiului consta in faptul ca tinerii democrat-liberali incearca sa devina membri cu drepturi depline ai YEPP, organizatia de tineret a Partidului Popular European.

"Este o ocazie foarte buna ca reprezentantii YEPP sa ne cunoasca, sa vada cine suntem si cum suntem organizati", a declarat pentru Cotidianul presedintele OTPD-L, europarlamentarul Monica Iacob Ridzi.

Evenimentul a fost organizat de presedintele tinerilor democrati si de secretarul general al organizatiei, Elena Basescu.

In cazul in care OTPD-L va deveni membru al YEPP, unul din locurile din conducerea organizatiei tinerilor europeni va fi ocupat de Elena Basescu. Zilele trecute, fiica presedintelui a renuntat sa mai candideze pentru un post in Parlamentul de la Bucuresti, insa doreste sa candideze pentru un fotoliu din Parlamentul European.

Tot cu o sarcina internationala si-a inceput cariera in PD-L si Elena Udrea, dupa de a parasit functia de consilier prezidential. A fost consultant pe Europa de Est si Balcani in Internationala Crestin-Democrata, unde PD-L este membru.

Pentru a deveni membri cu drepturi depline in YEPP, tinerii democrati trebuie sa parcurga o serie de etape. Acum statutul organizatiei este de invitat pe langa organizatia tinerilor europeni. In septembrie, OTPD-L va primi statutul de invitat permanent.

La Colegiul Director vor participa 55 de membri ai organizatiei, presedintii organizatiilor judetene si membrii Biroului Permanent al OTPD-L.

OTPD-L este prima organizatie politica romaneasca ce organizeaza o astfel de sedinta politica peste hotare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#PDL, #Elena Basescu, #cariera politica, #Colegiul Director , #PDL