Hristos a Inviat! - Urari de la Elena Basescu, Teodor Baconschi sau Madalin Voicu

Duminica, 24 Aprilie 2011, ora 12:30
14354 citiri
Hristos a Inviat! - Urari de la Elena Basescu, Teodor Baconschi sau Madalin Voicu
Foto: Ziare.com

Sarbatoarea Pastelui simbolizeaza sacrificiul si dragostea pe care Divinitatea le-a oferit omenirii.

Pentru ca politicienii sunt in primul rand oameni, gandurile lor se indreapta in aceste zile de sarbatoare catre pace si intelegere, sentimente pe care au incercat sa le transmita si romanilor, prin intermediul Ziare.com.

Fiica presedintelui Elena Basescu le ureaza romanilor ca lumina sfintei sarbatori sa-i faca "mai buni, mai darnici si mai intelepti".

"Fie ca lumina sfintei sarbatori a Invierii sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti. Ziua de Paste este intotdeauna prilej de impacare, liniste si iertare. Va urez un Paste fericit cu bucurii si sperante implinite", este mesajul europarlamentarului Elena Basescu.

Deputatul PNL Alina Gorghiu ne indeamna sa abandonam grijile si politica si sa ne bucuram de sarbatoare in familie.

"Va trimit ganduri frumoase si urari de bine voua, cititorilor Ziare.com, colaboratorilor, bucurestenilor din colegiul meu si nu numai. E primavara, cald, e Paste, si va propun sa abandonam grijile si politica pentru o masa buna in familie si iesiri in parc. Sarbatori linistite, senine si cu vreme calda! Paste fericit!", este mesajul Alinei Gorhgiu.

Deputatul PD-L Diaspora, William Brinza, ii asigura pe romani ca atat el, cat si PD-L fac tot ce se poate ca sa le faca posibil traiul pe care il merita.

"Le doresc tuturor cetatenilor romani, atat celor care se intorc in tara sa celebreze impreuna cu familia sarbatorile de Paste, cat si celor care se vor afla peste granite in aceasta perioada, sarbatori fericite! Ii incurajez, in acest sens, sa aiba puterea de a trece peste aceasta perioada dificila, increderea in cei pe care i-au votat pentru ca nu vor fi dezamagiti si intelepciunea de a ramane uniti in vederea cladirii unui viitor mai bun pentru ei si cei dragi lor!

Atat eu, cat si partidul din care fac parte ne dorim ca, in ciuda tuturor dificultatilor, sa va asiguram traiul pe care il are orice cetatean european si pe care trebuie sa il aiba si romanii! La multi ani!", a transmis William Branza.

Deputatul PSD Madalin Voicu nu este foarte optimist, insa le ureaza romanilor "lumina in minte si suflet".

"Sper ca romanii sa isi doreasca o viata mai buna. Eu mi-as dori sa vad o tara cu o populatie care se poate numi popor. Suntem un fel de legume si nu stiu cand ne vom trezi. Crestineste le doresc romanilor sa fie lumina, dar eu nu mai am niciun fel de certitudine ca lucrurile se vor indrepta. Sarbatorile care vin sa le aduca romanilor lumina in minte si suflet", a spus Voicu.

Deputatul PD-L Razvan Mustea le ureaza si el romanilor cu ocazia sarbatorilor de Paste liniste sufleteasca.

"Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa ne aduca liniste sufleteasca, sanatate si bunastare. Sa le intampinam cu inima deschisa si cu multa iubire", este mesajul transmis de Razvan Mustea.

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi spera ca lumina Pascala sa invinga toate formele de incrancenare, inclusiv din viata politica, si sa ne aduca pe toti la sentimente mai normale.

"Imi pare rau ca ne indemnam unii pe altii la mai multa ingaduinta si la acte de convietuire armonioasa doar de Craciun si Paste. Ar trebui sa ne aducem aminte ca suntem un popor botezat, ca avem un bun simt traditional, care ne-ar indemna la mai multa decenta in viata publica, la mai multa ingaduinta reciproca.

Prin urmare, sper ca Lumina Pascala sa invinga toate formele de incrancenare, inclusiv din viata politica, si sa ne aduca pe toti la sentimente mai normale. Avem lucruri de facut pentru binele comun si in definitiv ne aflam, chiar daca nu mai vedem acest lucru, intr-un moment istoric propice pentru natiunea noastra", este mesajul lui Teodor Baconschi pentru romani.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#mesaje politicieni romani Paste, #Elena Basescu Alina Gorghiu , #PDL
Comentarii