PD-L Timis si-a lansat candidatii la locale

Vineri, 18 Aprilie 2008, ora 19:22
2555 citiri
PD-L Timis si-a lansat candidatii la locale

PD-L Timis si-a lansat, vineri, la Timisoara, candidatii pentru alegerile locale din iunie 2008, intr-o sala cu peste 1.200 de democra-liberali care au fluturat pe tot parcursul programului stegulete portocalii, transmite NewsIn.

La lansare a fost prezenta si fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, care a fost atractia evenimentului, fiindc aclamata si pozata de tineri.

Lansarea candidatilor PD-L la alegeri locale locale din 2008 pentru localitatile si Consiliul Judetean Timis a inceput cu intonarea imnului partidului, "Verde-nrourat", liderul PD-L Timis, Dorel Borza, adresand primele cuvinte invitatilor Sulfina Barbu- fostul ministru al mediului, Elena Basescu si fostul ministru al apararii- Sorin Frunzaverde.

"Avem cea mai buna echipa dintre toti, sunt sigur ca vom castiga, avem o echipa formidabila la Timisoara condusa de Ghita Ciobanu (n.r, Gheorghe Ciobanu- candidatul PD-L la fotoliul de primar al Timisoarei) si Costi Ostaficiuc (n.r, Constantin Ostaficiuc- candidatul la sefia CJ Timis)", a spus seful PD-L Timis, Dorel Borza.

Sulfina Barbu a tinut sa felicite filiala Timis pentru rezultatele de la alegerile europarlamentare. "Va multumesc pentru rezultatele din alegerile europarlamentare, rezultate concrete care v-au pozitionat pe primul loc in judetul Timis si care au pozitionat PD-L pe prima pozitie ca forta politica in Romania. Vin cu mesajul Biroului Permanent National care are mare incredere in candidatii nostri de aici.Timisul va fi printre primele judete ca si scor in batalia din iunie 2008", a spus Sulfina Barbu.

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a tinut un discurs de doua minute, fiind aplaudata la unison de catre cei din sala. "Se stie ca timisorenii sunt in avangarda modernizarii Romaniei, voi ati fost intotdeauna pionierii schimbarilor. Sunt convinsa ca si la aceste alegeri veti demonstra acest lucru. Am convingerea ca va veti descurca onorabil. Eu va doresc din tot sufletul multe succese si va asigur ca tinerii nu uita sacrificiul orasului Timisoara", a spus Elena Basescu.

Fostul ministru al Apararii, Sorin Frunzaverde (n.r, candidatul PD-L la presedintia CJ Caras-Severin) a venit la lansarea candidatilor din Timis alaturi de cativa membri cu functii in administratia judetului Caras-Severin. Frunzaverde a tinut sa faca referire la scandalul din filiala Timis dintre Dorel Borza si Constantin Ostaficiuc, cu privire la candidatura pentru sefia CJ Timis.

"Timisul si Timisoara ne prezinta atat de puternici pentru ca Dorel Borza a inteles ca partidul e mai important decat orgoliile sau vanitatile. PD-L va fi puternic in Romania atunci cand in toate judetele tarii vor exista doua personalitati care sa poata pretinde candidatura la consiliul judetean cum e Costi si Dorel", a spus Frunzaverde.

In sala plina a Filarmonicii Banatul din Timisoara cu peste 1.200 de membri si simpatizanti, baloane, stegulete, esarfe si flori portocalii, Dorel Borza a lansat candidatii pentru alegerile locale din acest an.

Gheorghe Ciobanu, fostul subprefect de Timis, fostul director la Directia Vamala Timisoara este candidatul partidului pentru Primaria Timisoara. Si Constantin Ostaficiuc presedintele Consiliului Judetean Timis, a fost lansat pentru inca un mandat in fruntea administratiei judetene.

Dupa eveniment, sala a fost invadata de baloane portocalii inscriptionate "PD-L", dupa care pedelistii au plecat in plimbare in centrul Timisoarei, cu deviza "Astazi Timisoara e portocalie", mai apoi toti luand pranzul la un restaurant cu specific romanesc din centrul Timisoarei. Elena Basescu a fost si de aceasta data vedeta evenimentului, fiind pozata de tineri, care i-au cerut si autografe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#candidati, #lansare, #Elena Basescu, #PDL , #PDL