E oficial: Elena Basescu candideaza la europarlamentare

Sambata, 28 Februarie 2009, ora 11:38
3620 citiri
E oficial: Elena Basescu candideaza la europarlamentare

Secretarul general al OTPDL, Elena Basescu, a confirmat pentru Ziare.com ca a hotarat alaturi de membrii partidului sa candideze la alegerile europarlamentare din iunie 2009.

"Impreuna cu colegii mei din organizatia de tineret am luat decizia de a candida la functia de europarlamentar. In acest sens am intreprins demersurile regulamentare pentru depunerea candidaturii din partea Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal", a declarat Elena Basescu pentru Ziare.com.

Ea a precizat ca nu a fost niciodata indecisa in privinta candidaturii si ca a asteptat doar acordul organizatiilor din partid.

"Nu am fost niciodata indecisa... In declaratiile mele anterioare precizam ca nu mi-am anuntat inca oficial intentia de a candida, nu ca nu voi candida.

A fost o problema de ''nuanta'' interpretata diferit de pesoana care m-a intervievat... De altfel, aceste declaratii respectau procedurile noastre interne de partid care prevad acordul organizatiei in care activez pentru orice candidatura in interiorul sau in afara partidului. Abia dupa obtinerea acordului colegilor pot sa-mi anunt oficial intentia!", a mai aratat mezina pesedintelui.

Saptamana aceasta, in presa centrala au aparut mai multe informatii care confirmau candidatura Elenei Basescu la Parlamentul European, printre care si declaratia pedelistului Costica Canacheu.

Fiica cea mica a presedintelui Basescu este deja familiarizata cu Parlamentul European, dupa ce a facut stagiatura acolo.

Anca Bundaru

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surprize pe lista independenților la europarlamentare. Cine se află printre cei 7 candidați
Surprize pe lista independenților la europarlamentare. Cine se află printre cei 7 candidați
Un număr de 15 partide şi alianţe electorale sau politice şi şapte independenţi şi-au înregistrat, la Biroul Electoral Central, candidaturile pentru alegerile europarlamentare în termenul...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Elena Basescu candideaza, #alegeri europarlamentare, #Elena Basescu PE , #stiri Elena Basescu