Editorial: Elena si Dolanescu

Vineri, 20 Martie 2009, ora 08:40
4973 citiri
Editorial: Elena si Dolanescu

Ca traim intr-o tara a paradoxurilor stie orice scolar care aude la televizor ca nu-i sanatos sa mananci cipsuri, dar primeste de la parinti 5 lei ca sa-si ia ceva de la colt.

Deci faptul ca televiziunile de stiri au intrerupt programul normal pentru a anunta moartea lui Ion Dolanescu folosind imagini de pe youtube (era foarte important rapsodul, de vreme ce s-au alocat spatii importante disparitiei sale, dar nu suficient pentru a fi filmat cu resurse proprii) ne spune inca o data ca asa cum Parisul are Tour Eiffel, romanii au naturelul simtitor. Dar cam ipocrit. Nimic nou.

Bocetul national a batut povestea Elenei Basescu pentru o ora, dupa care lumea s-a intors la portocale proaspat stoarse. Cel mai puternic paradox al acestor zile: un copil timid, tulburator de ambitios prin ineditul descoperirii, dar cu replici si atitudinea de fie ce-o fi!

In interviul acordat de Elena Basescu lui Lucian Mandruta, jurnalistul a fost suprins cu raspunsuri taioase, rostite ca un cantec de leagan. Invitata sa se refera la celebrele ei rateuri printr-o introducere mieroasa - "sa vorbim ca-ntre balbaiti", domnisoara l-a pulverizat, spunandu-i ca spre deosebire de greselile lui, care sunt preluate doar de Carcotasi, greselile ei fac inconjurul tarii. Zbang!

Iar la final, facandu-si reclama in timp ce se referea la acuzatiile voalate ale Mihaelei Radulescu cum ca ar fi fost cumparat de fostul sot, Mandruta a intrebat-o pe Elena cu cat l-a platit. Din nou un raspuns inspirat, cu conotatii si dezvaluiri despre personalitatea eurocandidatei: "ne-am facut un serviciu reciproc".

Dar episodul care a spulberat orice indoiala ca ii calca pe urme tatalui ei a fost raspunsul la intrebarea "de ce iti place politica". "Deoarece exista mereu un invingator si un invins, si mie imi place competitia", a raspuns copilul timid.

Asa ca am descoperit ceva nou. In timp ce restul politicienilor ne plesnesc in crestet declarand ca vor sa se dedice binelui public, Elena n-a fost ipocrita: vreau sa ma bat! Iar in acel moment, Traian Basescu a desfacut o sampanie. Era fiica lui!

Asa ca analistilor care considera ca fata a fost indopata cu pastile antiinhibitie, singura conditie pentru succes de vreme ce masinaria PD-L se va pune in miscare, le spun asa: Elena n-are nevoie de stimulente, e gata sa-si puna manusile de box.

Relaxata, ca orice razgaiata, cu siguranta pe care ti-o da un brand puternic, toalele scumpe si faptul ca ai facut bani din munca ta, Elena Basescu n-are de ce sa piarda. Va reusi sa-i scoata pe prietenii ei din cluburi, mandri ca una de-a lor ajunge departe, pentru a-i aduce la urne, dar si pe cei care n-ajung acolo deoarece n-au bani. E ca succesul unei telenovele: oamenii se uita din dorinta de-a-si lua campii.

Mai ramane sa demonstreze ca prezenta ei poate folosi romanilor. Desi, daca ma gandesc mai bine, doar n-o sa le cerem acum politicienilor sa capete migrene din cauza noptilor nedormite de grija noastra.

Cu antrenamentul facut de la 12 ani pe langa tatal ei, cel mai aprig luptator din ring, Elena stie ceva: romanii au nevoie de doine si-si doresc sa fie tot ceea ce nu sunt. In viata.

Deci pana la urma, cele doua subiecte ale zilei mondene au legatura. Dolanescu a fost iubit instant de ipocritii care faceau misto de prestatia sa in parlamnent, iar Elena detestata pentru lipsa de ipocrizie.

Despre continut, cu alta ocazie. Sunt convins ca fata va edita cu succes propriile idei, deoarece Traian Basescu nu-si permite sa riste nimic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#interviu Elena Basescu, #Lucian Mandruta, #Elena Basescu politica , #stiri Elena Basescu
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Acum ,adică azi ,pozele care însoţesc articolele celor de la ZIARE.com ori lipsesc ori vin ceva mai tîrziu după ce "halitorii de ziare online" îşi potolesc foamea !"
Poza opus9
opus9
rank 5