Elena Basescu: Daca v-as spune atuurile mele, o sa spuneti ca ma dau mare

Luni, 06 Aprilie 2009, ora 16:19
3993 citiri
Elena Basescu: Daca v-as spune atuurile mele, o sa spuneti ca ma dau mare
Foto: Realitatea TV

Elena Basescu a incercat, luni, in momentul depunerii la BEC a semnaturilor stranse in vederea candidaturii ca independent la alegerile europarlamentare, un exercitiu de modestie, nedorind sa isi prezinte atuurile care ar determina alegatorii sa o voteze.

Intrebata care vor fi prioritatile sale, odata ajunsa la Parlamentul European, fiica cea mica a presedintelui a spus ca mai bine evita acest raspuns, pentru ca nu ar face decat sa le dea jurnalistilor ocazia sa spuna ca "se da mare".

"Nu stiu, cred ca sunt cateva (atuuri, n.red.), dar daca vi le spun, o sa spuneti probabil ca ma dau mare. (...) De ce n-ar vota-o lumea pe Elena Basescu pana la urma, mai ales cei din generatia mea? Probabil ca vor fi destui care ma vor vota, vor fi destui care nu ma vor vota", a spus Elena Basescu.

Candidatul la europarlamentare nu a vrut sa spuna nici care sunt prioritatile sale in cazul in care va ajunge in parlamentul European, precizand doar ca se va intoarce imediat in PD-L.

"In primul rand ma voi intoarce in PD-L, iar ce o sa fac la Bruxelles o sa va spun la inceputul campaniei electorale. Mai e o luna pana atunci", a explicat Elena Basescu.

Am o slabiciune pentru portocaliu

Elena Basescu s-a prezentat la BEC intr-un costum bej si a fost insotita de tineri din staff-ul sau de campanie imbracati in tricouri albe. Ea nu a uitat, insa, nici de dragostea sa pentru partidul care a crescut-o si a prezentat listele cu semnaturi in 56 de bibliorafturi portocalii.

"Am o slabiciune pentru portocaliu, fara sa imi dau seama am venit cu aceste bibliorafturi, probabil mi s-a intiparit. Din instinct, cand am fost sa cumpar, am cumparat portocaliu", a spus Elena Basescu.

Intrebata daca va folosi culoarea alb in campanie, ca si Sorin Oprescu, Elena Basescu a negat, precizand ca inca nu a stabilit detaliile legate de materialele promotionale.

"Pur si simplu am vrut sa arat ca ei (n.r. tinerii imbracati in alb) sunt staff-ul meu de campanie, cei care ma ajuta in campania pe strada, door-to-door. N-o sa folosesc culoarea alba. Nu mi-am facut inca materialele proportionale, nu am stabilit culoarea", a adaugat fosta democrat-liberala.

Am depus mai multe semnaturi decat am sperat vreodata

Elena Basescu a depus la BEC 280.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale ca independent la PE, cu 80.000 mai multe decat era necesar, insa cu 15 minute mai tarziu decat era programata.

"Am depus mai multe semnaturi decat am anticipat si decat am sperat vreodata", a recunoscut Elena Basescu.

Ea a declarat ca nu are emotii si ca nu se asteapta "la nimic" de la aceasta campanie electorala, dorind sa ia fiecare etapa "una cate una".

"Nu am plecat cu gandul ca trebuie sa castig, am plecat cu gandul ca trebuie sa incerc", a spus fiica presedinelui, adaugand ca nu isi face sperante foarte mari.

Ea a anuntat ca, in timpul campaniei, va organiza "intalniri regionale", iar in unele cartiere bucurestene "campanie door-to-door".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Elena Basescu, #candidatura alegeri europarlamentare, #semnaturi, #atuuri , #stiri Elena Basescu