Elena Basescu, dezamagita de greselile gramaticale ale celor care ii ironizeaza "succesurile"

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 13:44
8445 citiri
Elena Basescu, dezamagita de greselile gramaticale ale celor care ii ironizeaza "succesurile"

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, se arata dezamagita de greselile gramaticale ale celor care incearca sa o ironizeze.

"Sunt asa dezamagita cand constat cate greseli gramaticale fac cei care incearca fara 'succesuri' sa ma ironizeze.....", scrie Elena Basescu pe contul personal de Twitter.

Replica vine dupa ce, intr-un tweet anterior, ii spune unei persoane care comentase pe contul ei sa invete sa scrie romaneste.

"Invata sa scrii romaneste scumpo!!!!! Banuiesc ca in loc de 'ipoctiro' ai vrut sa scrii "ipocrito".... Cat ai luat la BAC?", noteaza fiica a presedintelui.

Replicile acide au pornit miercuri dupa ce Elena Basescu se intreba ce nota a luat la Bac Marcel Pavel, implicat in scandalul imnului national.

"Trist ca exista persoane care nu stiu diferenta dintre Imparatul Traian si Presedintele Traian Basescu. Ce nota a luat la BAC Marcel Pavel??", scria europarlamentarul PDL.

Drept urmare, o persoana de Twitter a intrebat-o ce nota a luat ea la Bac.

"Dar tu cat ai luat la bac??? Succesuri in viata! ipoctiro!", scria aceasta.

Elena Basescu este tinta multor ironii dupa ce in 2008, pe vremea cand era vicepresedinte al tineretului pedelist, a tinut un discurs in care a gresit pluralul cuvantului "succes", pronuntand "succesuri".

"Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri...Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine", spunea emotionata, la vremea respectiva, Elena Basescu.

I.U.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...