Elena Basescu, pe lista cu datornici a Fiscului: Cum explica mezina fostului presedinte

Marti, 17 Mai 2016, ora 17:24
9301 citiri
Elena Basescu, pe lista cu datornici a Fiscului: Cum explica mezina fostului presedinte
Foto: Facebook/Elena Basescu

Elena Basescu apare pe lista datornicilor publicata luni de ANAF, cu suma de aproape 24.400 de lei, insa fiica cea mica a fostului presedinte sustine ca si-a platit darile la stat si ca este vorba despre o eroare a Fiscului.

"Datoria invocata de ANAF este o eroare a acestei institutii. In 2014, pe vremea cand eram europarlamentar, aveam domiciliul in Sectorul 2. Acum, am domiciliul in Sectorul 1. Situatia a aparut pentru ca ANAF-ul nu a facut transferul informatiei intre Sectorul 2 si Sectorul 1. Mai mult, cu circa 30 de zile in urma, am fost personal la ANAF Sector 1 si ANAF Sector 2, facand, cu documente, proba achitarii obligatiilor.

Din pacate, pana la aceasta ora, nu s-a facut operarea datelor. Inchei, spunand ca nu am niciun fel de datorie la stat. N.B. Plata s-a facut prin tert platitor, conform regulilor Parlamentului European", a scris pe Facebook Elena Basescu.

Clarificarile fiicei fostului presedintele vin dupa ce numele sau a aparut pe lista publicata luni de ANAF cu persoanele fizice care aveau datorii mai mari de 1.500 de lei la stat, la 31 martie 2016. Pe lista se regasesc peste 187.000 de contribuabili, care cumuleaza restante de 3,4 miliarde de lei. Printre datornici se numara politicieni, oameni de afaceri, vedete, dar si regele Mihai al Romaniei.

Predoiu sustine ca si-a platit datoriile la ANAF: Nu pretind scuze de la bietii functionari

Regele Mihai figureaza pe lista ANAF cu o datorie la stat de peste 4 milioane de lei

Si Ciorbea are datorii la Fisc: Eu si sotia facem eforturi deosebite ca sa le achitam

Topul romanilor cu cele mai mari datorii la Fisc: Robert Negoita se afla pe primul loc

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Elena Basescu ANAF, #Elena Basescu datorii ANAF , #stiri Elena Basescu