Radu Mazare si Elena Basescu, devoratori de hi5?

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 08:51
6508 citiri
Radu Mazare si Elena Basescu, devoratori de hi5?

Microbul unui profil pe hi5 a intrat si in sangele politicienilor din Romania. De la cei mai tineri pana la cei mai batrani, alesii si-au facut cont unde fac schimb de mesaje cu electoratul.

Un cont pe hi5 le asigura alesilor notorietatea, dar mai ales o formula ideala de a-si face publicitate gratuit. Desi unii dintre ei s-au trezit ca au conturi, fara ca ei sa stie, informeaza Libertatea, in editia online.

Edilul Constantei, Radu Mazare, si-a facut mii de prieteni pe contul de hi5. S-ar putea spune ca bate recordurile printre politicieni in privinta numarului de prieteni pe hi5.

La adresa http://radumazare.hi5.com, primarul se mandreste cu peste 7.000 de prieteni virtuali, majoritatea fiind femei.

Pe site, el dezvaluie ca adora muzica greceasca si ca-i plac foarte mult femeile.

Pana in prezent, pagina sa a avut 25272 de vizitatori. Mazare are o galerie cu 112 fotografii, care ii aduce si mai multa notorietate.

Potrivit cotidianului "Libertatea", Elena Basescu, are si ea un cont pe celebrul hi5.

Prima fotografie de la adresa http://elenyac-hi5.hi5.com este una induiosatoare si o infatiseaza cu un bebelus in brate.

Insa nu are aceeasi notorietate ca si colegul ei din PSD, doar 8692 de persoane i-au vizitat pagina.

Marea majoritate a baietilor care au intrat pe pagina Elenei i-au transmis complimente.

Fiica presedintelui ar avea peste 1.000 de prieteni care ii spun ca e frumoasa.

Si fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, are un cont pe hi5. Se pare insa ca el este facut de un "binevoitor", care s-a gandit ca nu ar fi rau ca si senatorul PSD sa aiba mai multi prieteni.

Contul se vede ca e o facatura, intrucat datele de identificare ale lui Iliescu sunt gresite.

El nu este nascut pe 1 ianuarie la Caracal si nu are doar 48 de ani, asa cum e pe cont, care nu are o adresa, fiind fals.

Si lui Petre Roman, adoratul femeilor de la Apaca, internautii i-au facut un cont ireal.

La capitolul prieteni, figureaza fostul dictator Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu pe contul http://petreroman.hi5.com.

Citeste si:
Decizie de continuare a urmăririi penale pe numele lui Ion Iliescu în Dosarul Mineriadei. Fostul președinte, anchetat pentru moartea a patru oameni
Decizie de continuare a urmăririi penale pe numele lui Ion Iliescu în Dosarul Mineriadei. Fostul președinte, anchetat pentru moartea a patru oameni
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv joi, 2 decembrie, redeschiderea urmăririi penale pe numele lui Ion Iliescu în Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Astfel, fostul...
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
Că românii sunt dezamăgiți, pe cine să mire? Că n-au încredere în potentați, pe cine să uimească? Fericită e, totuși, o țară cu magistrați gen Camelia Bogdan. Hidra o hărțuiește....