Basescu, scuipat - EBa acuza PSD: Partid de hoti si oameni fara Dumnezeu

Duminica, 25 Mai 2014, ora 08:59
5551 citiri
Basescu, scuipat - EBa acuza PSD: Partid de hoti si oameni fara Dumnezeu
Foto: Facebook/Elena Basescu

Elena Basescu a vorbit despre incidentul din Constanta de sambata, cand presedintele Traian Basescu a fost scuipat de un barbat, dupa ce a vizitat nava scoala "Mircea".

Ce s-a intamplat in timpul festivitatilor prilejuite de Regata Marii Negre, la care seful statului a luat parte, "arata pana unde poate ajunge mizeria morala a unui partid de infractori", a scris pe Facebook Elena Basescu, facand referire la PSD.

"Incidentul de la Constanta arata pana unde poate ajunge mizeria morala a unui partid de infractori, hoti, corupti, incompetenti si oameni fara Dumnezeu asa cum sunt cei de la PSD", a notat fiica presedintelui pe reteaua de socializare.

Ea i-a indemnat pe romani sa participe la votul de duminica pentru alegerea reprezentantilor tarii noastre in Parlamentul European, care "reprezinta deja o chestiune de supravietuire".

"De aceea, e important sa veniti toti maine si sa votati impotriva acestui cancer care risca sa se imprastie peste Romania, altfel vom risca toti cei care suntem impotriva lor sa fim calcati in picioare si scuipati pe strada. Votul de maine reprezinta deja o chestiune de supravietuire!", a mai precizat Elena Basescu.

Basescu, scuipat de un barbat la Constanta (Video)

Un barbat din Constanta in varsta de 39 de ani s-a apropiat, sambata, de presedintele Traian Basescu, imediat ce acesta a coborat de pe Bricul "Mircea", si l-a scuipat, fiind imediat imobilizat de SPP.

Incidentul s-a petrecut dupa ce seful statului a participat la festivitatile prilejuite de Regata Marii Negre.

In momentul in care Traian Basescu a coborat in public, dupa vizitarea navei scoala "Mircea", pentru a se indrepta spre masina, barbatul a venit foarte aproape de seful statului si l-a scuipat. Presedintele s-a stapanit, s-a sters si a trecut mai departe.

Barbatul, pe numele sau Adrian Zglobiu, a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar acestia l-au dus apoi la sediul Politiei Judetene Constanta, unde a fost audiat. Acesta este somer si locuieste in Constanta.

Politia a sesizat Parchetul Judecatoriei Constanta pentru infractiunea de ultraj, iar procurorii au decis sa il retina pe barbat, potrivit Mediafax.

D.T.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Elena Basescu scuipat, #Elena Basescu incident Constanta, #Traian Basecu scuipat Constanta , #Traian Basescu