EBa ii da replica lui Ponta: Sa o propuna pe Daciana Sarbu la Buget, sau la Aparare

Marti, 05 August 2014, ora 22:10
6874 citiri
EBa ii da replica lui Ponta: Sa o propuna pe Daciana Sarbu la Buget, sau la Aparare

Elena Basescu ii sugereaza premierului Victor Ponta sa o propuna pe Daciana Sarbu la Ministerul Bugetului, pentru ca, spune ea, sotia premierului "se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi premierul".

Declaratia ei vine dupa ce primul ministru a afirmat, marti, ca daca Traian Basescu ii va respinge propunerile de ministri, atunci o va nominaliza pe fiica cea mica a presedintelui la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget.

"Daca tot m-a propus ministrul Culturii si pentru ca are predilectie pentru un guvern de rubedenii, ii sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru ca am inteles ca se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi Premierul, castigand lunar nu mai putin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro) - fac precizarea aceasta pentru ca am vazut ca este noul etalon al nivelului de trai pentru domnul Ponta", a scris Elena Basescu pe Facebook.

Mai mult, mezina sefului statului spune ca Victor Ponta o poate propune pe Daciana Sarbu si la Ministerul Apararii, daca "a invatat ce inseamna initialele NATO".

"Sau, daca la Buget este prea umilitor pentru domnul Prim-ministru, ramane varianta Ministerului Apararii pentru Daciana Sarbu. Am incredere ca, intre timp, doamna cu pricina, absolventa a Colegiului National de Aparare, a invatat ce inseamna initialele NATO".

Ponta: Daca Basescu respinge propunerile, o pun pe EBa la Cultura si pe Blejnar la Buget

Prim-ministrul Victor Ponta i-a raspuns ironic presedintelui Traian Basescu, marti seara, spunand ca daca seful statului ii va respinge propunerile de ministri, atunci o va nominaliza pe Elena Basescu la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget.

"Ca sa il multumesc pe dl presedinte, o s-o propun pe EBa la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget - probabil ca astea sunt modelele de cultura si de stiinte ale bugetului pe care Traian Basescu le-a promovat in ultimii ani", a spus Ponta, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Basescu, despre ministrii lui Ponta la Cultura si Buget: In principiu ii resping

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca va respinge "in principiu" nominalizarile pentru ministrul Culturii si cel delegat pentru Buget, daca acestia nu vor fi retrasi pana miercuri.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Elena Basescu Ministerul Culturii, #Elena Basescu atac Ponta, #Traian Basescu propuneru Cultura Buget , #Victor Ponta
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Aoleu, a iesit la rampa fata lu' tata !! Aveti grija !!
Poza Ernst
Ernst
rank 5
Doamna Elena Basescu, a fost idea mea;