A jucat finala la Roland Garros și acum trăiește în paradis. O româncă putea fi în locul Simonei Halep

Marti, 05 Martie 2024, ora 04:33
10785 citiri
A jucat finala la Roland Garros și acum trăiește în paradis. O româncă putea fi în locul Simonei Halep
Elena Bogdan FOTO facebook

Prima mare rivală a Simonei Halep s-a mutat în paradis și îi învață tenis pe bogații planetei

Elena Bogdan a fost considerată o mare speranță a tenisului feminine românesc, după ce a disputat finala junioarelor de la Roland Garros, cu Simona Halep, în 2008.

Ea a fost învinsă atunci cu 6-4, 6-7 (3), 6-2 și, deși a urcat în circuitul profesionist n-a ajuns niciodată mai sus de locul 151 WTA.

Cariera ei s-a terminat înainte de a împlini 30 de ani, dar Elena nu o duce deloc rău, deoarece s-a reprofilat și a devenit instructor. Și nu oriunde, ci tocmai în Maldive, locul preferat de vacanță al vedetelor, acolo unde ea poate fi și partener de joc pentru bogătanii care vor să învețe sau să aprofundeze tenisul.

“Au trecut patru luni și călătoria frumoasă de aici continua”, a anunțat Elena Bogdan, care nu predă doar tenis ci și de padel, sport derivat din tenis.

Este al doilea an consecutiv în care Elena stă mare parte din timp în Maldive, doar că a schimbat clubul, trecând de la Ritz Charlton la One&Only Reethi Rah.

Locația este absolut fabuloasă, de un lux incredibil, iar prețul pe măsură, un sejur de cinci nopți ajungând la 10.000 de dolari.

A avut probleme la genunchi

Elena Bogdan este din Craiova va împlini 32 de ani pe 28 martie. Ea are în palmares patru titluri ITF și un câștig total din tenis care se ridică la 255.000 de dolari.

Elena a avut probleme mari la genunchi, dar lipsa finanțării a făcut ca ea să aibă un destin diametral opus Simonei Halep, care a ajuns lider Mondial și câștigătoare de Grand Slam.

Spre deosebire de Halep, Elena Bogdan n-a ajuns niciodată pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, marea majoritate a carierei sale desfășurându-se la nivel ITF. La un moment dat, ea s-a concentrate mai mult pe turneele de dublu, câștigând turneul de la București, în 2014, alături de Alexandra Cadanțu.

În 2022, Elena Bogdan a făcut parte din echipa de organizare a turneului Țiriac Trophy, desfășurat în Capitală.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Filmările la Survivor s-au terminat, concurenții s-au întors acasă. Anunț important făcut de Pro TV
Filmările la Survivor s-au terminat, concurenții s-au întors acasă. Anunț important făcut de Pro TV
Survivor All-Stars, show-ul de televiziune produs de Pro TV în Republica Dominicană, și-a încheiat filmările pentru cel de-al cincilea sezon. Conform Paginademedia.ro, concurenţii Survivor...
Dezamăgire uriașă la Dinamo și Rapid. Campioana va juca finala cu nou-promovata
Dezamăgire uriașă la Dinamo și Rapid. Campioana va juca finala cu nou-promovata
Campioana Arcada Galaţi şi formaţia Corona Braşov vor disputa finala Diviziei A, după ce au eliminat în semifinale, în meciul al treilea, decisiv, echipele Dinamo Bucureşti, respectiv Rapid...
#Elena Bogdan, #tenis, #Roland Garros, #finala, #maldive, #instructor , #stiri tenis