Mesaj cutremurator postat de Elena Carstea pe Facebook: Imi lasa un gust amar

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 16:51
4948 citiri
Mesaj cutremurator postat de Elena Carstea pe Facebook: Imi lasa un gust amar
Foto: enational.ro

Cantareata Elena Carstea a postat un mesaj pe Facebook in care dezvaluie care sunt motivele pentru care nu vine mai des in Romania, sustinand ca s-a saturat "de prietenii ratacite si de oameni care nu au cuvant".

Mai intai, artista le-a urat romanilor Sarbatori fericite, adaugand apoi ca ea nu a plecat in Statele Unite pentru a canta, ci pentru a sta departe de scena din Romania, care i-a adus numai suferinta in ultimii ani, potrivit wowbiz.ro.

"In primul rand vreau sa va urez din timp tuturor 'Sarbatori Fericite' si sa aveti un an minunat. Cum stateam eu pe ganduri in aceasta seara, m-am uitat prin articolele "minunate" scrise despre mine de-a lungul ultimului an si nu m-am putut abtine sa nu ma minunez de competenta ziaristica din ultimul timp.

Vreau sa va anunt in caz ca ati uitat ca eu am plecat in America nu sa cant, ci sa stau deoparte de scena din Romania care mi-a adus doar suferinta in ultimii ani. Incepand cu drepturi neplatite si terminand cu o imagine nedreapta care m-a determinat sa nu mai suport m-am maritat cu Glenn pentru ca este un om minunat si nu m-am maritat ca sa raman cantareata", a precizat Elena Carstea.

Elena Carstea: Unii mi-au dorit moartea (VIDEO)

Ea sustine ca nici nu a incercat sa aiba o cariera muzicala in SUA, dar nu pentru ca nu a putut. Vedeta a mentionat, de asemenea, ca ar veni mai des in Romania, dar ca s-a saturat de promisiuni neimplinite, de prietenii ratacite si de oameni care nu au cuvant.

"Va repet nici macar nu am incercat sa cant aici. Nu pentru ca nu pot, asa cum si-ar dori unii sau altii care propovaduiesc continuu faptul ca nu mai pot canta 'Aviz amatorilor'. Am venit in tara la Eurovision pentru ca am vrut si pentru ca am putut. Piesa a fost scrisa de mine in intregime text si muzica cu ajutorul lui Cristi.

Despre faptul ca muncesc, sa nu va speriati. Munca nu a omorat pe nimeni, iar pe mine nici atat. Fac ce vreau sa fac, cant cand vreau sa cant, muncesc altceva cand vreau altceva smd....si o sa va spun ce gandesc cand va asteptati cel mai putin. As veni mai des in Romania dar am obosit de promisiuni neimplinite, de prietenii ratacite si de fata de doar ca dau bine si de oameni in general care nu au cuvant", a explicat aceasta.

Elena Carstea nu a putut avea copii din cauza intreruperilor de sarcina

Cantareata a afirmat ca isi iubeste tara, dar ca si-ar dori reciprocitate si respect, adaugand ca a fost un om generos toata viata, dar ca ii lasa uu gust amar faptul ca, dupa atatia ani de munca, nu ramane cu nimic.

"Iubesc Romania si romanii, mi-as dori putina reciprocitate si respect. Am fost un om generos toata viata mea cu toata lumea fara limite as putea spune dar imi lasa un gust amar ca dupa atatia ani de munca nu ramane nimic doar atat. In rest va pot spune ca: 'Nu sunt perfecta, in rest va pup de nu va vedeti. La multi ani'", a conchis artista.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Carstea America, #Elena Carstea Romania, #Elena Carstea mesaj Romani , #stiri Elena Carstea