Elena Udrea se opune vehement vaccinării anti-COVID. „Mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 16:59
13829 citiri
Elena Udrea se opune vehement vaccinării anti-COVID. „Mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”
Fostul ministru şi fost candidat la preşedinţie Elena Udrea a provocat o amplă dezbatere în mediul online FOTO Facebook/ Elena Udrea

Fostul ministru şi fost candidat la preşedinţie Elena Udrea a provocat o amplă dezbatere în mediul online, după ce duminică, 19 decembrie, a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce nu se vaccinează anti-COVID.

De asemenea, Udrea se lamentează că, deşi are anticorpi pentru că a trecut prin această boală, nu este primită în magazine sau restaurante, în timp ce vaccinaţii „au voie să umble liberi şi infectaţi peste tot”.

Postarea sa are peste o mie de comentarii.

Într-un lung mesaj postat pe Facebook duminică după amiază, fostul prezidenţiabil Elena Udrea susţine că nu se vaccinează anti-COVID pentru că ţări europene cu rate mari de imunizare prin vaccin înregistrează recorduri în ceea ce priveşte infecţiile cu SARS-CoV-2. La finalul postării, Udrea se arată nemulţumită că, deşi a trecut prin boala COVID-19 şi are anticorpi, trebuie să respecte restricţii.

„Deci, practic, în mai toate ţările astea vaccinate până-n dinţi numărul de infectări zilnice a ajuns la nivele record şi numărul deceselor a crescut. Şi exemplele pot continua.

Sper să nu mai aibă nimeni tupeul să dea vină pe nevaccinaţi”,(Varujan Vosganian) Şi în timp ce eu, care am anticorpi pentru că am trecut prin boală şi îmi şi fac teste cel puţin săptămânal, nu pot intra nicăieri, restaurante, cinema, magazine etc., cei vaccinaţi, care, cel puţin la fel de uşor, se îmbolnăvesc şi transmit boala, au voie să umble liberi şi infectaţi peste tot. Care e logica??? Să ne vaccinăm neapărat toţi sau să reuşim să controlăm şi să stopăm răspândirea Covid 19???”, scrie fostul ministru pe reţeaua de socialziare.

Postarea Elenei Udrea a stârnit un val de reacţii în mediul virtual, sute de comentarii fiind postate. Unul dintre urmăritorii fostului lider al PD i-a scris: „Atunci se explică finanţarea terenurilor de fotbal în pantă. Jenant!”, comentariul acestuia fiind evidenţiat de reţeaua socială printre cele mai relevante.

Udrea a răspuns personal celui care a comentat astfel şi care se recomandă pe Facebook drept pilot la Forţele Aeriene Române.

„Vă spun și dvs. poate mai citesc și alții pe aici. Terenul în pantă a fost făcut de un primar de comună din județul Timiș în anul 2007!!!!!!!!!!!!! cu fonduri de la Cancelaria Primului Ministru, care atunci era Tăriceanu. Este evident că habar nu aveți despre activitatea mea de ministru, de aceea precizez că eu am devenit ministru în decembrie 2008 și nu am avut în atribuții construirea de terenuri de fotbal! Opinii ale celor că dvs. mă conving că mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”, a transmis Udrea.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#Elena Udrea, #vaccin COVID, #antivaccinisti , #stiri Elena Udrea