Elena Udrea se opune vehement vaccinării anti-COVID. „Mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 16:59
13911 citiri
Elena Udrea se opune vehement vaccinării anti-COVID. „Mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”
Fostul ministru şi fost candidat la preşedinţie Elena Udrea a provocat o amplă dezbatere în mediul online FOTO Facebook/ Elena Udrea

Fostul ministru şi fost candidat la preşedinţie Elena Udrea a provocat o amplă dezbatere în mediul online, după ce duminică, 19 decembrie, a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce nu se vaccinează anti-COVID.

De asemenea, Udrea se lamentează că, deşi are anticorpi pentru că a trecut prin această boală, nu este primită în magazine sau restaurante, în timp ce vaccinaţii „au voie să umble liberi şi infectaţi peste tot”.

Postarea sa are peste o mie de comentarii.

Într-un lung mesaj postat pe Facebook duminică după amiază, fostul prezidenţiabil Elena Udrea susţine că nu se vaccinează anti-COVID pentru că ţări europene cu rate mari de imunizare prin vaccin înregistrează recorduri în ceea ce priveşte infecţiile cu SARS-CoV-2. La finalul postării, Udrea se arată nemulţumită că, deşi a trecut prin boala COVID-19 şi are anticorpi, trebuie să respecte restricţii.

„Deci, practic, în mai toate ţările astea vaccinate până-n dinţi numărul de infectări zilnice a ajuns la nivele record şi numărul deceselor a crescut. Şi exemplele pot continua.

Sper să nu mai aibă nimeni tupeul să dea vină pe nevaccinaţi”,(Varujan Vosganian) Şi în timp ce eu, care am anticorpi pentru că am trecut prin boală şi îmi şi fac teste cel puţin săptămânal, nu pot intra nicăieri, restaurante, cinema, magazine etc., cei vaccinaţi, care, cel puţin la fel de uşor, se îmbolnăvesc şi transmit boala, au voie să umble liberi şi infectaţi peste tot. Care e logica??? Să ne vaccinăm neapărat toţi sau să reuşim să controlăm şi să stopăm răspândirea Covid 19???”, scrie fostul ministru pe reţeaua de socialziare.

Postarea Elenei Udrea a stârnit un val de reacţii în mediul virtual, sute de comentarii fiind postate. Unul dintre urmăritorii fostului lider al PD i-a scris: „Atunci se explică finanţarea terenurilor de fotbal în pantă. Jenant!”, comentariul acestuia fiind evidenţiat de reţeaua socială printre cele mai relevante.

Udrea a răspuns personal celui care a comentat astfel şi care se recomandă pe Facebook drept pilot la Forţele Aeriene Române.

„Vă spun și dvs. poate mai citesc și alții pe aici. Terenul în pantă a fost făcut de un primar de comună din județul Timiș în anul 2007!!!!!!!!!!!!! cu fonduri de la Cancelaria Primului Ministru, care atunci era Tăriceanu. Este evident că habar nu aveți despre activitatea mea de ministru, de aceea precizez că eu am devenit ministru în decembrie 2008 și nu am avut în atribuții construirea de terenuri de fotbal! Opinii ale celor că dvs. mă conving că mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”, a transmis Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Elena Udrea, #vaccin COVID, #antivaccinisti , #stiri Elena Udrea