Mesaj tulburător al Elenei Udrea pentru fetița ei la împlinirea vârstei de 4 ani: "Oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta!"

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 13:20
3579 citiri
Mesaj tulburător al Elenei Udrea pentru fetița ei la împlinirea vârstei de 4 ani: "Oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta!"
Elena Udrea FOTO Facebook/ Elena Udrea

Elena Udrea i-a transmis, din pușcărie, un mesaj fetiței sale, Eva Maria, marți, 20 septembrie, la implinirea vârstei de 4 ani.

"La mulți ani iubirea mea, Eva Maria!

Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!

Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”.

Să știi că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Mesajul transmis de tatăl fetiței

Și partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, i-a transmis urări fetiței pe pagina sa de pe Facebook.

"De 4 ani ne umpli viața cu bucurie, zâmbete și fericire, iar noi îți oferim toată dragostea noastră.

La mulți ani iubirea mea".

Derogare pentru a-și vedea fetița fără geamul despărțitor

Elena Udrea susține că e ilegal în pușcărie. Aceasta a anunțat că a obținut, cu ajutorul Avocatului Poporului, o derogare pentru a-și vedea fetița fără geamul despărțitor.

Ea e de cinci luni încarcerată în Penitenciarul pentru Femei Târgșor.

„M-am luptat să pot să îmi țin copilul în brațe după ce patru luni nu l-am văzut deloc. Legea stupidă obligă copiii să își vadă mamele deținute din spatele unui dispozitiv de protecție. Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea legii, am obținut o derogare de la conducerea ANP, astfel că acum mamele se întâlnesc cu copiii lor fără geamul despărțitor.

Acum mă lupt să îi pot fi alături Evei în ziua în care împlinește patru ani, fără să fie obligată să vină la pușcărie ca să fie cu mine”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Fostul politician are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani, în dosarul „Gala Bute”. Udrea este încarcerată în Prahova, la Penitenciarul de Femei de la Târgșor.

#Elena Udrea, #urari, #aniversare, #fetita, #4 ani , #stiri Elena Udrea