Elena Udrea, mesaj plin de greșeli gramaticale din închisoare. Ce a deranjat-o în penitenciar. "Ați fost la putere, nu aveați timp să vă gândiți la oameni"

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 12:47
34194 citiri
Elena Udrea, mesaj plin de greșeli gramaticale din închisoare. Ce a deranjat-o în penitenciar. "Ați fost la putere, nu aveați timp să vă gândiți la oameni"
Elena Udrea. Foto: Facebook / Elena Udrea

Închisă la Penitenciarul de Femei Târgșor, Elena Udrea deplânge situația mamelor din pușcărie.

Într-un mesaj pe Facebook, blonda le ia apărarea femeilor care au furat și cere ajutorul statului.

Postarea Elenei Udrea este plină de greșeli gramaticale.

IATĂ MESAJUL INTEGRAL AL ELENEI UDREA

"Perioada sărbătorilor de iarna este cea mai grea din an in penitenciar, mai ales intr-unul de femei in care cele mai multe sunt mame. Pare ca toata tristețea din lume se aduna aici.

Atmosfera este ciudată, o fractură intre decorurile si muzica prin care angajații penitenciarului încearcă sa redea cat de puțin trăirile Crăciunului si suferința deținuta de a fi departe de familie si mai ales departe de copiii.

Convorbirile telefonice pe care le-am ascultat fără sa vreau sub geamul camerei mele, ca si vizitele pe care femeile le-au primit in aceste zile s-au terminat in lacrimi.

Durerea mare nu este pentru tine, ca adult iti poti gestiona mai usor sau mai greu emoțiile decat pentru suferinta copiilor care plang si isi roagă mamele sa vina acasa macar de Craciun.

Sunt femei care au cate 4,6 chiar si 10 copiii, si sunt aici pentru ca au furat ca sa le de-a de mâncare, iar acum copiii au rămas singuri cu bunici neajutorați ori cu tați complet depășiți de situație, cei mai multi dintre având deja destinele frânte si probabil ei însăși vor ajunge sa încalce legea așa cum arata cercetarea sociologica facuta in SUA asupra copiilor a căror mame sunt in pușcărie, iar in pușcăriile românești pe de alta parte nu se întâmpla nimic care sa duca la reabilitarea acestor femei, mai rau dupa ce ies de aici nu doar ca la fel ca atunci cand au intrat nu stiu sa muncească, dar sunt lăsate de izbeliște de stat odată ce au iesit pe poarta afara nimeni nu le angajeaza tocmai pentru ca au trecut prin închisoare.

Deci vor sfârșii prin a recidiva ca sa poata sa isi întrețină copiii.

La întrebarea stupida pe care tot am auzit-o: De ce a furat daca știa ca are copiii care vor suferii?

O sa dau doua răspunsuri:

1. aproape toate mamele au încălcat legea pentru copiii lor;

2. să ridice piatra cine crede ca nu a încălcat legea niciodată sau ca in anumite condiții nu ar încalcă-o.

Așa ca, in acest ocean de suferința mi s-a părut nefiresc, strident sa nu va urez, “Sărbători fericite”! Va spun acum cu întârziere sa aveți un an 2023 in care sa va fie bine, sa fiți buni si sa faceți bine", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Mesaj Elena Udrea. Facebook: Elena Udrea

Internații au luat foc când au văzut postarea Elenei Udrea.

"Ați fost la putere, nu aveați timp să vă gândiți la oameni", a comentat o persoană.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Ea a fost prinsă în Bulgaria și adusă în România pentru a-și ispăși pedeapsa.

#Elena Udrea, #elena udrea gala bute, #inchisoare , #stiri Elena Udrea