Marcel Ciolacu, despre condamnarea Elenei Udrea: ”Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim şi anturajul”

Joi, 07 Aprilie 2022, ora 20:40
2960 citiri
Marcel Ciolacu, despre condamnarea Elenei Udrea: ”Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim şi anturajul”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit joi, 7 aprilie, despre condamnarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”.

Liderul PSD a subliniat că nu se poate bucura de o astfel de decizie, însă a făcut comentarii despre ascensiunea politică a Elenei Udrea în politică.

”Nu am comentat niciodată o decizie a unui magistrat, indiferent dacă e judecător sau procuror, nu o să o fac nici de data aceasta. Nu pot să mă bucur, sub nicio formă. Am cunoscut-o foarte puţin pe doamna Elena Udrea, cred că o dată sau de două ori ne-am văzut. Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim fiecare şi cred că şi anturajul pe care ni-l alegem. Eu am rămas cu prietenii pe care îi am de 10-20 de ani şi cred că a contat foarte mult acest lucru. Totuşi, cea mai mare calitate a unui creştin este smerenia, câteodată trebuie să ne aducem aminte de acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

El a vorbit şi despre ascensiunea rapidă a fostului ministru PDL, spunând că, în calitate de politician, ”e bine să nu arzi etape”.

”Dacă te trezeşti dintr-o dată, fără nicio muncă în interiorul partidului, dintr-o dată ministru la Ministerul Dezvoltării, care până la urmă e perla Guvernului, de obicei sfârşeşti... la tinerii politicieni eu le doresc să ia fiecare etapă. (...) E bine să treci prin toate etapele ca să înveţi. Orice urcuş foarte rapid are şi un coborâş pe măsură”, a declarat liderul PSD.

Ciolacu a vorbit şi despre situaţia fostului preşedinte Traian Băsescu, găsit vinovat de către instanţa de judecată pentru că a colaborat cu fosta Securitate.

”Mi-aş fi dorit să ştim adevărul măcar după primul mandat, nu să aflăm adevărul după 18 ani când, fără dar şi poate, este o palmă dată României acest fapt. Acum nu se comentează fiindcă există războiul şi se acoperă acest ecou şi poate ziarele din străinătate nu au abordat subiectul, dar e o mare palmă dată României ca un fost preşedinte, cu două mandate, justiţia să-l declare fost turnător al Securităţi, ştim ce a făcut securitate în România, foarte bine, noi am trăit acele timpuri”, a mai afirmat liderul PSD.

Citeste si:
Se încing spiritele în coaliția de guvernare: PSD și PNL, la un pas de război
Se încing spiritele în coaliția de guvernare: PSD și PNL, la un pas de război
Coaliția de guvernare stă pe un butoi de pulbere în contextul tensiunilor din ultima săptămână. Certurile au degenerat până ce luni, 20 iunie, PSD și PNL s-au atacat reciproc pe tema...
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Politicienii trăiesc mai mult decât restul oamenilor pentru că au venituri mai crescute şi beneficiază de tratamente medicale mai bune, arată un studiu întocmit de Universitatea din Oxford,...