Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fetiță de 9 ani agresată de învățător. Eleva a vomitat de frică: ”A luat-o de urechi, cred că vreo 10-15 metri”

Vineri, 24 Februarie 2023, ora 09:42
2659 citiri
Fetiță de 9 ani agresată de învățător. Eleva a vomitat de frică: ”A luat-o de urechi, cred că vreo 10-15 metri”
Învățător acuzat că a agresat o elevă de 9 ani FOTO Hepta

Scandal la Liceul „Mihai Viteazul” din Băileşti. Părintele unei fete de 9 ani acuză învăţătorul de la o clasă vecină că, săptămâna trecută, i-a târât fiica pe holul şcolii şi ar fi dus-o în clasă unde, de faţă cu alţi elevi, ar fi strâns-o de sub bărbie şi a ridicat-o.

După incident, copila ar fi plâns atât de rău încât a vomat. Tatăl elevei spune că fiica sa a rămas marcată de agresiune şi că visează noaptea că e strânsă de gât de învăţător. Revoltaţi de situaţie, părinţii fetiţei au depus plângere la poliţie şi a fost deschis dosar penal.

Ce spune părintele

Tatăl unei eleve de 9 ani de la Liceul „Mihai Viteazul” din Băileşti este revoltat şi acuză un învăţător de la o altă clasă că i-a agresat fiica, în aşa fel încât copila are coşmaruri cu scenele de violenţă şi îi e teamă să revină la şcoală.

Părintele acuză învăţătorul că i-a luat fata şi i-a tras-o pe holul şcolii, şi ar fi continuat agresiunea în clasă, de faţă cu alţi copii. Din declaraţiile părintelui reiese că dascălul, acuzat de violenţă, a acţionat în acest fel pentru că o elevă din clasa sa ar fi fost împinsă pe hol.

”A tras-o şi i-a zis: mergi cu mine! Şi a şi jignit-o verbal, aşa am înţeles. Au văzut scena 20-30 de copii. Apoi, i-a dat drumul că i-a zis că o doare foarte rău, că a strâns-o de umăr, a luat-o de ureche, a tras-o până a dus-o în clasă, cred că vreo 10-15 metri. A pus-o în colţ, exact după uşă, la 90 de grade. Mai erau 10-15 elevi ai dânsului în clasă care mi-au confirmat că domnul învăţător mi-a pus copilul în colţ, că ar fi strâns-o de sub bărbie şi a ridicat-o în sus. Nu ştiu cât de sus. I-au rămas urme sub bărbie. După aceea, vă daţi seama, copilul plângea, tremura. Colegii copilului meu s-au dus la doamna învăţătoare să-i spună ce s-a întâmplat”, povesteşte tatăl fetiţei, potrivit gds.ro.

Tatăl fetei spune că a fost la şcoală să afle ce s-a întâmplat şi se declară nemulţumit de cum a fost tratat cazul la nivelul şcolii.

„ Am cerut să vedem şi camerele, că de aia sunt camere şi s-au cheltuit banii cu ele. Doamna director nici măcar nu m-a băgat în seamă. Stătea la birou, se uita în laptop. Mi-a zis ” am treabă că trebuie să merg la primărie”. Păi, doamna directoare este mai importantă mergerea dumneavoastră la primărie, decât copilul meu că a fost bătut? A stat vreo jumătate de oră şi nu a chemat învăţătorul şi în ultimă instanţă, în care am intrat, am ieşit, şi i-am zis: doamna director, am fost destul de calm o jumătate de oră, ori îl chemaţi dumneavoastră, ori urc eu!. Cer doar ca să-şi spună cuvântul”, a povestit părintele.

Învăţătoarea fetei de 9 ani spune că nu a văzut scenele de violenţă şi că a găsit eleva în clasă, plângând foarte rău, şi a confirmat că fata a vomat.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizați că eleva a fost agresată fizic la școală.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Montarea crucilor eroilor români de la Valea Uzului nu intră în sfera penală. Liderul unei mișcări naționaliste scapă de acuzații
Montarea crucilor eroilor români de la Valea Uzului nu intră în sfera penală. Liderul unei mișcări naționaliste scapă de acuzații
Liderul Asociaţiei "Calea Neamului", Mihai Tîrnoveanu, a anunţat, miercuri, 24 aprilie, că Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc a clasat un dosar penal deschis anul trecut pe...
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
#eleva, #scoala, #agresiune, #bataie scoala, #invatator, #dosar penal, #Bailesti , #stiri invatamant