Trei eleve de clasa a șase s-au tăiat intenționat pe mâini cu lama. Fetele, inspirate de filmări de pe TikTok și Instagram

Joi, 30 Martie 2023, ora 17:18
2327 citiri
Trei eleve de clasa a șase s-au tăiat intenționat pe mâini cu lama. Fetele, inspirate de filmări de pe TikTok și Instagram
Trei eleve de clasa a șasea au ajuns la cabinetul medical cu răni pe mâini provocate intenționat FOTO arhivă

Trei eleve de clasa a şasea de la o şcoală gimnazială din municipiul Giurgiu au ajuns la cabinetul medical al şcolii, după ce s-au tăiat pe braţe cu lama unei ascuţitori, fetele spunând ca au fost inspirate să facă acest gest după ce au urmărit mai multe filmuleţe pe TikTok şi Instagram.

Rănile pe care cele trei eleve şi le-au provocat sunt superficiale, ele revenind la cursuri în aceeaşi zi.

Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze, într-o şcoală gimnazială din municipiul Giurgiu.

Iniţial, reprezentaţii şcolii au fost anuntaţi că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuţitoare, ulterior fiind identificată şi o a treia, toate din clasa a şasea.

Fetele au spus că au făcut acest gest inspirate de mai multe filmuleţe pe care le-au văzut pe Instagram şi pe TikTok.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Geta Stănescu, a declarat, pentru News.ro, că rănile pe care şi le-au provocat cele trei eleve sunt superficiale, iar după ce au primiri îngrijiri la cabinetul medical al şcolii ele s-au întors la cursuri.

”Conducerea şcolii a anunţat părinţii, dar şi Biroul de siguranţă şcolară din cadrul Poliţiei. Unitatea de învăţământ are consilier şcolar, iar activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată”, a precizat oficialul IŞJ Giurgiu.

#eleve, #scoala, #tik tok, #Instagram, #filmari, #taiat, #Lama, #maini , #elevi
Comentarii
Poza rcc3
rcc3
rank 2
Ultimul cancer al societatii de azi
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Trei parlamentari romani si-au taiat venele asa cum au vazut pe...