Un elicopter folosit de Vladimir Putin a aterizat forțat pe aeroportul Vnukovo din Moscova. Kremlinul neagă că ar exista victime

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 14:54
5409 citiri
Un elicopter folosit de Vladimir Putin a aterizat forțat pe aeroportul Vnukovo din Moscova. Kremlinul neagă că ar exista victime
Elicopterul Mi-8 a aterizat forțat pe aeroportul Vnukovo FOTO Twitter

Pe aeroportul din Moscova s-ar fi prăbușit un elicopter cu care sunt transportați oficiali de rang înalt ai Federației Ruse.

Vineri, 27 ianuarie, a avut loc un incident cu un elicopter Mi-8 pe aeroportul Vnukovo din Moscova. Presa rusă numește incidentul o „aterizare dură”. Incidentul este raportat de presa rusă, cu referire la administrația președintelui Federației Ruse.

Mi-8 a aparținut detașamentului special Rossiya, care este angajat în transportul oficialilor de vârf ai Federației Ruse. La aterizare, elicopterul a atins solul cu paletele elicei sale.

Presa rusă, citând serviciile de urgență, a relatat că sunt victime în acest accident. Cu toate acestea, administrația lui Putin a negat această versiune. Ei susțin că a fost deteriorată elicea la rotorul de la coada aparatului de zbor.

Acest elicopter este folosit pentru a transporta, printre alții, președintele, prim-ministrul, președinții Dumei de Stat și ai Consiliului Federației, șefii Curții Constituționale și Supreme, procurorul general și alți oficiali de rang înalt ai Federației Ruse. Nu se știe dacă vreunul dintre ei se afla la bord în momentul accidentului.

#elicopter prabusit, #aterizare fortata, #Vladimir Putin, #Moscova , #Rusia