Noi dezvaluiri de cancan despre printesa Diana

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 11:55
8856 citiri
Noi dezvaluiri de cancan despre printesa Diana

Dickie Arbiter, fostul secretar de presa al printesei Diana si al printului Charles, vorbeste despre cateva dintre cele mai delicate momente ale slujbei sale.

Aflat timp de 12 ani in serviciul printesei Diana, Arbiter a asistat la momentele ce au dus la destramarea casniciei cu Charles. El povesteste, pentru Daily Mail, cum s-a razbunat Diana pe sotul infidel.

Inaintea unei vizite princiare la Budapesta, Arbiter a avut o intalnire cu jurnalistii, care nu pareau interesati de vizita, dar voiau sa afle detalii despre cartea de marturisiri care urma sa fie publicata de jurnalistul Andrew Morton, pe baza declaratiilor Dianei.

Arbiter, nestiind nimic despre aceasta informatie potential exploziva, a incercat sa discute cu printesa. Intrebata ce ar trebui sa raspunda jurnalistilor, "la inceput a parut pusa in incurcatura. Apoi expresia i s-a schimbat in una sfidatoare. M-a fixat cu o privire de gheata", isi aminteste secretarul de presa.

"Ce carte? Dickie, nu colaborez la nicio carte. Stiu la fel de multe ca si ei", i-a raspuns printesa, cu toate ca Arbiter a avut impresia ca il minte.

Cartea lui Andrew Morton a fost publicata in serial de un tabloid si a provocat un scandal imens. Era limpede ca jurnalistul are informatii din interior despre casnicia tragica a celor doi printi. Diana a continuat insa sa sustina public faptul ca nu a colaborat cu Morton, isi aminteste Arbiter. Mai mult, ea a ascuns si propriei familii aceasta colaborare.

Diana s-a panicat insa la primul episod publicat de Morton. L-a intrebat pe secretarul de presa ce ar trebui sa faca pentru a aplana scandalul. "Nu puteti sa faceti nimic, doamna, ati lasat sa scape secretul", i-a spus acesta, dupa care a sfatuit-o sa nu vorbeasca cu absolut nimeni pe aceasta tema. "Si daca tot sunteti aici, de ce nu va turnati un pahar mare de whisky, sa va imbatati?" a continuat acesta, glumind.

"Mmm, poate ca asta si trebuie sa fac", i-ar fi raspuns printesa.

Totul se intampla in 1992. In toate vizitele oficiale intreprinse in acel an, era evidenta distantarea celor doi soti - nu-si aruncau nicio privire si era evident ca nu doreau sa stea unul langa altul.

A.I.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#dezvaluiri printesa Diana, #printesa Diana casatorie Charles , #Printesa Diana