Printul Charles are patru case intr-un sat din Romania

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 16:08
5246 citiri
Printul Charles are patru case intr-un sat din Romania
Foto: Press Association

Printul Charles, care se afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului, ultima cumparata in primavara acestui an, a declarat primarul din comuna Malnas, Kasleder Jozsef.

Printul Charles, mostenitorul coroanei Marii Britanii, a innoptat, vineri, la una dintre proprietatile lui din Valea Zalanului, din comuna Malnas, judetul Covasna, si urmeaza ca duminica seara sa se intalneasca si cu primarul comunei Malnas, Kasleder Jozsef.

Potrivit primarului comunei Malnas, Kasleder Jozsef, printul Charles a mai achizitionat, in primavara acestui an, o casa mica in satul Valea Zalanului, aflata in imediata vecinatate a proprietatilor pe care le detine deja. Este vorba de o casa din caramida, cu doua camere si o bucatarie.

Printul Charles a petrecut o zi pitoreasca in satul sasesc Archita

Kasleder a precizat ca, in prezent, printul Charles detine patru case in satul Valea Zalanului, lucrarile de renovare fiind incepute si la cea achizitionata in acest an.

Kasleder a afirmat ca faptul ca mostenitorul tronului Marii Britanii a optat pentru aceasta zona ar putea contribui foarte mult la dezvoltarea ecoturismului si a agriculturii traditionale.

"Este vina noastra ca nu am reusit inca sa construim pe acest brand. Faptul ca printul Charles a investit in aceasta zona ar putea contribui foarte mult la dezvoltarea ecoturismului, a gospodariilor bio. Nu este nevoie de investitii mari, ci de un proiect pentru a sprijini localnicii care se ocupa de agricultura traditionala, care produc produse locale", a explicat primarul.

Kasleder Jozsef a spus ca duminica seara se va intalni cu printul de Wales.

Mostenitorul coroanei britanice a cumparat, in ultimii ani, trei proprietati in satul Valea Zalanului, intre care si o casuta cu doua incaperi si o bucatarie, veche de peste o suta de ani. Cele trei case, aflate la capatul satului, au fost renovate.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#printul Charles case Romania, #Printul Charles vizita, #printul Charles Covasna , #Printul Charles