Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Printul Charles: Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa este Romania

Luni, 11 Iunie 2012, ora 23:29
4083 citiri
Printul Charles: Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa este Romania
Foto: Arhiva

Printul Charles a declarat, luni, la receptia organizata de Ambasada Marii Britanii, ca este "foarte norocos" sa vina in Romania, exprimandu-si speranta ca le-a putut reaminti romanilor "cat de frumoasa" este tara lor.

"Sunt foarte bucuros ca vizita mea anuala in Romania, de aproape 15 ani cred, a coincis in mod fericit cu aceasta petrecere a ambasadorului de aici in onoarea Zilei de Nastere a Reginei. Desigur, in acest an este in mod deosebit un an special pentru ca sarbatorim Jubileul de Diamant.

Sunt foarte incantat ca pot sa fiu aici alaturi de dumneavoastra cu aceasta ocazie", a spus Printul Charles, la receptia organizata de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, cu ocazia zilei de nastere a reginei Elisabeta a II-a.

Gafa lui Basescu: A incurcat Jubileul de Diamant al reginei cu mariajul ei (Video)

Printul Charles a precizat ca a fost "foarte miscat de cuvintele frumoase care s-au rostit" la receptie si a promis ca va transmite reginei "toate gandurile si lucrurile bune afirmate despre ea, serviciul sau de 60 de ani si despre Marea Britanie".

Mostenitorul Coroanei britanie s-a declarat "norocos" ca viziteaza de atata timp Romania, "o tara remarcabila".

"Sunt foarte bucuros ca aceasta ne ofera si oportunitatea sa ne amintim despre bunele relatii care unesc tarile noastre. Iar eu stiu foarte bine cat de apropiati suntem pentru ca am fost foarte norocos sa vin in aceasta tara remarcabila de mai multi ani. Am facut cate putin, ici si colo.

Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa este aceasta tara, cat de minunate sunt traditiile, valorile culturale si multe alte aspecte ale acestei tari care sunt atat de importante in Europa de astazi si in lumea de azi. Asa ca sunt bucuros ca am reusit sa prezint si eu acest mic omagiu Romaniei cu aceasta ocazie speciala. Sper sa avem multi ani de apropiere a relatiilor dintre tarile noastre", a incheiat printul Charles.

Basescu si Ponta se intalnesc luni cu printul Charles

Printul de Wales a venit in Romania saptamana trecuta, imediat dupa incheierea festivitatilor prilejuite de Jubileul de Diamant al Reginei.

Inainte de receptie, Printul Charles a fost primit, la 11.30, la Palatul Cotroceni, de presedintele Traian Basescu si, de la 12.30, la Palatul Victoria, de premierul Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#printul Charles intalnire Traian Basescu, #Charles intalnire Victor Ponta, #Charles vizita Romania , #Printul Charles