Printul Harry a reparat televizorul unei familii din Chile

Duminica, 29 Iunie 2014, ora 20:55
3260 citiri
Printul Harry a reparat televizorul unei familii din Chile
Foto: The Independent

Printul Harry si-a aratat, sambata, latura practica in vizita din Chile, el "reparand" televizorul unei familii a carei casa o vizita.

Aflat intr-un tur al cartierului El Vergel, una dintre suburbiile sarace de pe dealurile din jurul orasului Valparaiso, pentru a observa modul in care este reconstruita comunitatea dupa un incendiu devastator din aprilie, acesta a observat ca televizorul unui familii nu functiona corespunzator.

A studiat repede aparatul, miscand si din cablu, iar imaginea a redevenit limpede, asa ca familia a putut sa urmareasca la TV in putin timp mediul Chile - Brazilia, informeaza The Independent.

"A reusit sa-l repare, asa ca am putut sa vedem meciul Chile - Brazilia mai tarziu. Acum pot spune tuturor ca printul Harry este depanatorul meu TV", a declarat Coca Perez, cea care s-a bucurat de serviciile gratuite ale printului, al patrulea in ordinea succesiunii la tronul britanic.

Vizita printului Harry in Chile, de doua zile, ia sfarsit duminica. Sambata seara, si el si-a facut loc in program pentru a urmari meciul in care a jucat echipa tarii in care se afla.

#print Harry reparat TV, #print Harry reparat televizor Chile , #Printul Harry