Ce urmeaza pentru bebelusul regal - botezul si nasii

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 20:35
3399 citiri
Ce urmeaza pentru bebelusul regal - botezul si nasii

Printul George, copilul printului William si al lui Kate, ducesa de Cambridge, va fi botezat in toamna, iar printre nasi se vor afla si unchiul si matusa sa - printul Harry si Pippa Middleton.

Alteta Sa Regala Printul George de Cambridge a primit un nume oficial miercuri, dupa ce parintii sai au adaugat si Alexander Louis primului nume, urmand a fi viitorul rege George al VII-lea.

Bebelusul lui Kate si William a primit, in sfarsit, un nume (Video)

Urmeaza crestinarea sa si alegerea nasilor. Printre acestia se vor numara aproape sigur si printul Harry si sora lui Kate, Pippa Middleton, informeaza USA Today.

Insa acestia nu vor fi singurii sai nasi, din moment ce cei mai multi copii regali au de obicei mai multi parinti spirituali. Bunicul sau, printul Charles, a avut opt, iar William - sase.

Ceremonia botezului nu va avea loc pana in toamna, doarece strabunicii printului George, regina Elisabeta a II-a si printul Philip, vor fi in vacanta anuala in Scotia, incepand de vineri.

Evenimentul privat va avea loc cel mai probabil in capela Palatului Buckingham sau in Sala Muzicii, unde au fost crestinati si Charles si William. Alta posibila varianta este Castelul Windsor, unde a fost botezat printul Harry.

Presa britanica si poporul englez aproba la unison numele dat bebelusului regal

In ceea ce priveste primul nume ales pentru bebelusul regal, George, acesta este al 12-lea cel mai comun nume pentru nou-nascutii baieti din Anglia si Tara Galilor, in anul 2011, potrivit Oficiului National de Statistica.

In Statele Unite ale Americii, in schimb, numele nu se bucura de o popularitate foarte mare, fiind de-abia al 129-lea in acest top, in anul 2000.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#botez print George, #nasi print George, #print George botezat , #Printul William