Primul timbru cu printul George: Povestea din spatele instantaneului (Foto)

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 20:53
3546 citiri
Primul timbru cu printul George: Povestea din spatele instantaneului (Foto)

Printul George, primul nascut al printului William, va aparea in premiera pe un timbru. Vestea i-a luat prin surprindere si pe locuitorii regatului, sedinta foto fiind una secreta, la care au participat patru generatii: regina Elisabeta a II-a si printii Charles, William si George.

Organizata vara trecuta, sedinta foto a fost una hazlie, in fotografia din care vor fi realizate timbrele micul George stand pe un teanc de carti, pentru a parea mai inalt si la nivelul rudelor sale mai varstnice, relateaza The Telegraph.

Fotograful Ranald Mackechnie, cel care i-a imortalizat pe membrii familiei regale cu drept de succesiune la tron, afirma ca nici sotiei sale nu i-a spus despre sedinta foto. Acesta afirma ca a realizat 80 - 100 de poze, iar cand le-a privit a stiut ca aceasta avea sa fie aleasa.

Elisabeta a II-a implineste 90 de ani - momente in care nu s-a comportat ca o regina (Galerie foto&Video)

Instantaneul a fost realizat in Palatul Buckingham. Din aceasta poza vor fi "decupate" patru instantanee, din care se vor realiza timbre ce urmeaza a fi folosite de Casa Regala. De aceea era vital ca toate cele patru chipuri sa fie incadrate perfect.

Sedinta foto nu a fost una lipsita de peripetii si totul a fost la un pas de dezastru, mai povesteste fotograful, al carui calculator a cedat chiar in momentul in care era mai multa nevoie de el. A fost prilejul perfect de a cunoaste o latura extrem de calda a printului Charles, care l-a ajutat sa treaca cu bine peste situatie.

Fotografia a fost realizata in vara anului trecut cu intentia de a fi folosita in 2016, anul in care regina implineste 90 de ani (chiar joi, 21 aprilie), iar cel care a imortalizat momentul a semnat un contract de confidentialitate care nu-i permitea sa-i spuna nici sotiei despre sedinta foto.

Citeste si:
Cum se va desfășura congresul PNL, unde sunt așteptați 5.000 de delegați
Cum se va desfășura congresul PNL, unde sunt așteptați 5.000 de delegați
Liberalii îşi aleg noul preşedinte pentru următorii patru ani, într-un congres care reuneşte 5.000 de delegaţi. Evenimentul are loc sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo. Au intrat în...
LIVE TEXT Congresul PNL. Liberalii aleg astăzi noul președinte al partidului. Președintele Klaus Iohannis, prezent la eveniment
LIVE TEXT Congresul PNL. Liberalii aleg astăzi noul președinte al partidului. Președintele Klaus Iohannis, prezent la eveniment
Congresul PNL în urma căruia se va alege noul președinte al partidului are loc sâmbătă, 25 septembrie, într-un eveniment organizat la Romexpo, la care participă 5.000 de delegați din...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
silvia_h
rank 5
Asta da, familie regală! Tot respectul si admiratia. N-o vad eu pe