Printii William si Harry isi omagiaza bunica, regina Elisabeta a II-a

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 30 Mai 2012, ora 19:05
2402 citiri
Printii William si Harry isi omagiaza bunica, regina Elisabeta a II-a

Ducele de Cambridge, William, si fratele sau, printul Harry, au povestit cu emotie despre mama lor, printesa Diana, si si-au omagiat bunica, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, intr-un interviu pentru televiziunea americana ABC.

Printul William, in conversatia cu Katie Couric, si-a marturisit si tristetea ca mama sa nu i-a fost alaturi la casatoria cu Catherine Middleton, scrie Guardian.

"M-am pregatit inainte, asa ca eram cumva pregatit mental... Nu voiam sa-mi tremure buzele sau asa ceva", a povestit William, in varsta de 29 de ani, adaugand: "E singura data de cand a murit cand m-am gandit ce fantastic ar fi fost sa fie aici, si cat de trist este, pentru ea, mai mult decat orice, sa nu vada asta".

"Cred ca i-ar fi placut intreaga zi si cred, sper, ca ar fi foarte mandra de noi amandoi. Sunt foarte trist ca nu va avea niciodata sansa de a o cunoaste pe Kate", a mai spus acesta.

La randul sau, Harry a afirmat: "Cred ca a avut cel mai bun loc din sala la ceremonie. Dar da, i-ar fi placut sa fie acolo".

Cei doi printi au vorbit in termeni elogiosi de bunica lor. William a povestit ca Elisabeta a II-a l-a indemnat sa ignore protocolul si sa faca din nunta sa un eveniment cat mai personal.

"Mi s-a dat o lista cu 777 de nume si nu stiam pe nimeni din acei oameni. Asa ca a fost un pic ciudat si ma gandeam ca uite, asta e lista de oaspeti, insa nu contine nici rude nici prieteni. Si nu eram foarte fericit de situatia asta. Ea mi-a spus: Ridicol. Scapa de lista. Incepe cu prietenii tai", povesteste William.

"Intr-o incapere mica, cu membri apropiati ai familiei, este o bunica normala. Foarte relaxata. Evident ca se intereseaza foarte mult de ceea ce facem, si de copiii ei si de nepotii ei. Vrea sa stie ce organizatii caritabile sustinem, cum decurge viata la slujbele noastre si altele... Abia in ultimii opt, zece ani mi-am dat seama de fapt cat de importanta este in intreaga lume, dar in special in Marea Britanie", a adaugat Harry.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#William Harry dor de Diana, #William Harry omagiu Elisabeta , #Printul William