Printul William si Kate au vizitat orhideea Diana din Singapore

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 10:34
3992 citiri

Printul William si ducesa de Cambridge au plecat intr-un turneu de noua zile, marti, in Asia de Sud-Est, incepand cu o vizita in Singapore, la o orhidee numita in onoarea mamei lui William, printesa Diana.

Diana nu a vazut niciodata orhideea, care a fost botezata "Dendrobium Memoria Princess Diana", la o luna dupa moartea printesei, intr-un accident de masina, la Paris, in 1997, transmite CNN.

William si sotia sa, Catherine, au de asemenea o orhidee numita in cinstea lor - "Vanda William Catherine" - aflata la National Orchid Garden, din Singapore.

Totodata, cuplul regal a vizitat orhideea "Dendrobium Queen Elizabeth II", numita in cinstea bunicii lui William, cu ocazia vizitei sale in aceasta tara, in anul 1972.

In Singapore, denumirea unor orhidee este modul de intampina oaspetii importanti. Gradina Nationala a Orhideelor este totodata gazda unor flori numite in onoarea unor importati lideri mondiali, precum Nelson Mandela si Margaret Thatcher, fara a mentiona si orhideele numite dupa celebritati, precum "Dendrobium Jackie Chan".

In turneul lor, William si Catherine vor vizita si Malaezia, Insulele Solomon si Tuvalu.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...