Theresa May a devenit tinta ironiilor pe Internet dupa o hotarare impresionanta a reginei

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 18:46
22867 citiri
Theresa May a devenit tinta ironiilor pe Internet dupa o hotarare impresionanta a reginei
Foto: Arhiva Hepta.ro

Regina Elisabeta a II-a si printul William au vizitat, vineri, un centru de ajutor al victimelor incendiului care a avut loc la blocul de locuinte sociale Grenfell Tower.

Dupa ce regina a mers in vizita in acel loc - unde a stat de vorba cu supravietuitorii si cu salvatorii - multi au inceput s-o critice pe Theresa May pentru ca nu a facut acelasi gest, din ratiuni de securitate, scrie The Independent.

Tobias Ellwood, secretar al Apararii, a explicat ca May nu s-a putut intalni cu rezidentii blocului-turn distrus de flacari din ratiuni de securitate.

Pe retelele sociale, oamenii remarca faptul ca "o regina de 91 de ani" a fost suficient de curajoasa pentru a merge acolo, iar gestul suveranei este salutat inclusiv de cei care nu sunt fani ai familiei regale.

Altii sustin ca, de fapt, temerile premierului legate de securitate se traduc prin "teama de confruntarea cu alegatorii".

Insa sunt si unii internauti care explica, folosind argumente, de ce pentru premier ar fi fost mai riscant sa viziteze supravietuitorii - din cauza pozitiei sale politice.

Intr-un alt comentariu se specifica insa ca "regina nu va fi sub amenintarea unui atac din partea multimilor. Mare diferenta pentru premier. May ar fi trebuit sa viziteze victimele, dar criticile nu sunt juste".

"Poate ca premierul are mai multe motive sa se teama de public decat regina. Tuturor le place de Lizzie. Nu pot spune acelasi lucru despre Theresa!", mai comenteaza un altul.

Intre timp, insa, bilantul incendiului din Londra a crescut la 30 de morti, iar autoritatile se tem ca ar putea fi cel putin 100, pentru multe persoane sunt disparute.

#regina Elisabeta vizitat supravietuitori incendiu, #Theresa May securitate vizita supravietuitori incendiu, #supravietuitori incendiu bloc Londra , #Printul William
Comentarii
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1