Imaginea zilei in lume: Portret neobisnuit al reginei

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 12:01
2701 citiri
Imaginea zilei in lume: Portret neobisnuit al reginei

Doua portrete inedite ale reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, facute integral din nasturi colorati, au fost "lansate" cu cateva zile inainte de weekend, cand va fi apogeul celebrarilor legate de Jubileul de Diamant.

Cele doua imagini sunt diferite, prima infatisandu-o pe suverana britanica la incoronare, iar a doua acum, cand sarbatoreste 60 de ani de domnie.

Un alt portret al Reginei Elisabeta, care va avea aproximativ 9 metri patrati si va fi alcatuit din 3120 de prajituri, va putea fi admirat in Parcul Battersea in data de 3 iunie, cand se va sarbatori Jubileul de Diamant.

Ideea i-a apartinut cofetarului german Gerhard Jenne, care si-a dorit ca in era digitala sa creeze un portret digital al reginei, bucatile care alcatuiesc prajitura simbolizand pixelii unei fotografii.

La 2 iunie (aniversarea incoronarii Reginei, care a avut loc in anul 1953), Majestatea Sa va participa la cursele de cai de la Epsom, alaturi de ASR Ducele de Edinburgh.

Duminica, 3 iunie, va avea loc o mare procesiune pe fluviul Tamisa, la care vor participa sute de barci. Regina se va afla pe barca regala, alaturi de alti membri ai Familiei Regale, inclusiv ALR Ducele si Ducesa de Cambridge.

In aceeasi zi vor avea loc petreceri stradale, in cadrul carora populatia este incurajata sa imparta masa cu vecinii, o sansa pentru ca intreaga comunitate sa petreaca timp impreuna si sa sarbatoreasca acest eveniment istoric, special.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Jubileu regina, #portrete regina Jubileu, #imaginea zilei lume , #regina Marea Britanie