Regina Elisabeta, in pericol? Ar putea fi asasinata, la fel ca John F. Kennedy

Luni, 06 Iulie 2015, ora 20:17
6922 citiri
Regina Elisabeta, in pericol? Ar putea fi asasinata, la fel ca John F. Kennedy
Foto: Hepta.ro

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si alti politicieni importanti ai tarii sunt in pericol de a fi asasinati la fel cum a fost asasinat fostul presedinte american John F. Kennedy, pentru ca Guvernul a vandut imobile importante, unde ar putea avea acum acces teroristii.

Vanzarea acestor cladiri pentru a fi reutilizate drept hoteluri si apartamente de locuit ofera teroristilor puncte de observatie pe rutele unde se desfasoara procesiunile oficiale si asupra cladirilor guvernamentale unde nu aveau acces pana acum, avertizeaza Express.

Lord Wallace a avertizat ca un atac mortal ar putea fi comis de persoane aflate in aceste cladiri, care nu mai au masurile stricte de securitate de odinioara.

Spre exemplu, Admiralty Arch, o cladire ce se afla la capatul bulevardului The Mall, unde se aflau birouri ale Guvernului, a fost vanduta si este utilizata acum drept hotel. Activistii anti-fascisti au luat-o deja cu asalt pentru a protesta fata de masurile de austeritate.

Lordul avertizeaza ca atacuri cu bomba precum cele folosite de IRA ar putea fi planuite avand drept punct de pornire cladirile care dau inspre institutii ale Guvernului, cum ar fi Ministerul Apararii.

Lord Wallace, parlamentar liberal democrat, va intentioneaza sa ceara raspunsuri de la ministri in cursul acestei saptamani, dupa o serie de incercari esuate de a anula vanzarile.

"Eu am fost foarte nemultumit si am scris niste scrisori foarte dure. Vanzarea proprietatilor a creat noi realitati pe care Guvernul nu le poate controla. Cand presedintele Bush a venit in Marea Britanie a fost izolat tot Whitehall, dar cum sa faci asta cand ai hoteluri si apartamente acolo? (...) La evenimente precum deschiderea oficiala a Parlamentului sau vizite de stat, cine stie cine se deplaseaza intr-o masina deschisa. In 1991 IRA a lansat mortiere impotriva Downing Street din apropiere, deci stim ca aceste locuri au mai fost atacate. Nu cred ca s-au gandit bine la chestiunea securitatii", a declarat acesta.

Lord Wallace se teme ca poate avea loc un asasinat de genul celui in cursul caruia a fost ucis presedintele american JFK, impuscat mortal in timp ce se deplasa intr-o masina decapotata in Dallas, Texas, in 1963.

A.I.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#regina Elisabeta asasinata cladiri, #plan asasinare regina Elisabeta , #regina Marea Britanie