Ziare.com

Regina Marii Britanii cere o marire de salariu

de Anca Serghescu
Luni, 31 Mai 2010, ora 22:42

   

Regina Marii Britanii cere o marire de salariu
Pentru prima oara in 20 de ani, regina Elisabeta a Marii Britanii cere sa i se suplimenteze veniturile pentru indeplinirea sarcinilor publice.

Oficialii de la Palatul Buckingham au inaintat o cerere in acest sens, relateaza Economic Times, motivand ca cele 7,9 milioane de lire sterline pe care monarhul le primeste de la Parlament acum acopera doar mica parte din necesitati, cum ar fi banchetele, intretinerea mobilei, plata personalului care se ocupa cu intretinerea sau a garzilor.

In plus, in 20 de ani, inflatia din Marea Britanie a crescut cu 80%, se motiveaza in cerere.

Cu alte cuvine, cheltuielile sunt mai mari decat ceea ce regina incaseaza, in medie cu 6 milioane de lire sterline anual, fiind acoperite dintr-un fond de urgenta de 35 de milioane de lire sterline, care in 2012 va fi deja epuizat.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2715 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Veniti la noi

Majestatea voastra Elisabeta, veniti intr-un sejur la noi si va promit solemn ca in cateva zile va convinge marinarul, nu numai sa renuntati la marirea de salariu, dar sa si donati 25 la suta din ce aveti... catre pdl, normal...

 

nota

pai sa vina in ROMANIA sa vada cum 7.9 milioane sunt papate intr-o zi de un SMECHER PDL

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor