The Telegraph a publicat din greseala necrologul printului Philip

Miercuri, 02 August 2017, ora 15:41
3597 citiri
The Telegraph a publicat din greseala necrologul printului Philip
Foto: Arhiva Hepta.ro

Site-ul The Telegraph a publicat din greseala, miercuri, necrologul printului Philip al Marii Britanii, pe care l-a inlocuit ulterior cu un articol despre participarea ducelui de Edinburgh la ultimul sau angajament public individual, inainte de a se retrage din obligatiile regale.

The Telegraph a retras articolul cu titlul provizoriu: "Prince Philip, Duke of Edinburgh, dies aged XX" (Printul Philip, Duce de Edinburgh, a murit la varsta XX - n.red.), precedat de mesajul scris cu majuscule "Hold hold hold" (Pastreaza pastreaza pastreaza - n.red.).

Textul a fost inlocuit cu un articol intitulat "Printul Philip se retrage din activitate: Ducele de Edinburgh se va intalni cu Royal Marines in cadrul ultimului eveniment public".

Desi necrologul nu mai este disponibil pe site-ul publicatiei, in motorul de cautare Google inca mai apare titlul acestuia.

In luna mai, o alta publicatie, tabloidul The Sun, a publicat din greseala un articol despre moartea printului Philip. Textul avea titlul "Prince Philip dead at 95, how did the Duke of Edinburgh die etc etc" (Printul Philip a murit la varsta de 95 de ani, cum a murit Ducele de Edinburgh etc. etc. - n.red.).

Articolul a fost inlocuit ulterior cu un alt text, intitulat "Cine este Printul Philip, care a fost gradul militar al ducelui de Edinburgh si cand s-a casatorit cu regina Elizabeth?". Necrologul ar fi fost publicat din greseala de un angajat al publicatiei care lucra la actualizarea acestuia.

Printul Philip participa miercuri la parada Marinei Regale de la Palatul Buckingam, care reprezinta ultimul sau angajament public individual inainte de a se retrage din obligatiile regale la varsta de 96 de ani si dupa onorarea a aproximativ 22.000 de obligatii similare in Marea Britanie.

Desi acesta este ultimul angajament public din calendarul sau, ducele de Edinburgh poate alege sa participe la evenimente viitoare in compania reginei Elisabeta a II-a.

Printul Philip ii va preda stafeta fiului sau si mostenitorului Coroanei, printul Charles, care o reprezinta deja pe regina tot mai frecvent in vizite in strainatate, dar si nepotilor sai Harry si William. Rolul de comandant al Marinei Regale va fi preluat de catre printul Harry.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#print Philip necrolog Telegraph , #regina Marea Britanie