Liz Taylor a intarziat la propria-i inmormantare

Sambata, 26 Martie 2011, ora 14:31
4916 citiri
Liz Taylor a intarziat la propria-i inmormantare
Foto: Daily Mail

Elizabeth Taylor, care a murit, miercuri, la varsta de 79 de ani, a vrut sa intarzie la inmormantarea ei, lucru de care apropiatii sai au tinut cont in cadrul ceremoniei private din Los Angeles.

Potrivit ABC News, ultimele dorinte ale actritei, care a dovedit si cu aceasta ocazie un simt al umorului dezvoltat, au fost respectate cu strictete. Funerariile au inceput mai tarziu, exact asa cum Taylor si-a dorit.

"Ceremonia era prevazuta la ora 14.00 dar, la cererea expresa a lui Elizabeth Taylor facuta inainte de a muri, a inceput putin mai tarziu", a declarat agentul actritei.

"Actrita a lasat instructiuni precise pentru ca inmormantarea ei sa inceapa cu o intarziere de cel putin 15 minute fata de ora la care era prevazuta, deoarece ea a dorit sa intarzie chiar si la propria ei inmormantare", a adaugat acesta.

Ceremonia funerara a avut un caracter privat, iar jurnalistii si fotografii au fost tinuti la distanta de intrarea in cimitir, pentru a nu vedea persoanele invitate la funeralii.

De asemenea, actrita a declarat in timpul vietii ca vrea ca pe piatra ei funerara sa scrie "Aici se odihneste Elizabeth. A trait!".

Averea lui Liz, lasata managerului gay?

Copiii acesteia, Michael si Cristopher Wilding, Liza Todd si Maria Burton, au aflat ca averea de 600 de milioane de dolari a memei lor ar putea ramane managerului homosexual Jason Winters.

Elizabeth Taylor a murit

El ar urma s-o administreze in scopuri caritabile. Testamentul se va deschide saptamana viitoare. Elizabet Taylor a declarat in repetate randuri ca tine enorm la Jason Winters, un barbat de culoare cu 28 de ani mai tanar decat ea, care a sprijinit-o in cele mai grele clipe. Presa mondena vehiculase chiar ca el urma sa-i devina al optulea sot.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Liz Taylor intarziere inmormare, #Liz Taylor inmoramnare, #liz taylor avere , #murit