Elon Musk și-a făcut echipă de fotbal. S-a născut al 11-lea copil al miliardarului sud-african

Sambata, 22 Iunie 2024, ora 23:20
14600 citiri
Elon Musk și-a făcut echipă de fotbal. S-a născut al 11-lea copil al miliardarului sud-african
Elon Musk și unul dintre cei 11 copii ai săi FOTO X/Tesla Owners Silicon Valley

Elon Musk a devenit din nou tată, după ce partanera sa a născut din nou. Miliardarul american are 11 copii.

Elon Musk a devenit tot mai discret cu anunțurile cu privire la copiii săi, iar vestea a fost confirmată cu întârziere.

Mama copilului este Shivon Zilis, directoare de proiecte speciale la Neuralink, compania care a implantat deja un cip funcțional într-un creier uman. Ea și Musk au mai avut gemeni în 2021, acesta fiind al treilea copil al cuplului.

Nașterea a avut loc cu ceva timp în urmă, însă abia acum a fost confirmată de surse apropiate lui Musk, scrie Business Insider.

Primul copil al lui Musk a murit la vârsta de 10 săptămâni. Miliardarul a avut apoi 5 copii cu prima soție (gemeni și tripleți), trei cu cântăreața Grimes și trei cu Shivon Zilis.

Miliardul a fost dintotdeauna deschis cu privire la convingerea sa că omenirea suferă de subpopulare. Ca alți oameni de afaceri care și-au făcut banii în tehnologie, vrea să aibă cât mai mulți copii pentru a-și răspândi propriile gene.

Motivul pentru care Elon Musk protestează și mută sediile SpaceX și X din California în Texas
Motivul pentru care Elon Musk protestează și mută sediile SpaceX și X din California în Texas
Elon Musk a anunțat că va muta sediile companiilor sale, SpaceX și rețeaua socială X, din California în Texas, motivul fiind legea recent adoptată în California, SAFETY Act (AB1955),...
Elon Musk își mută companiile din California, din cauza unei legi privind copiii care se declară transgender
Elon Musk își mută companiile din California, din cauza unei legi privind copiii care se declară transgender
Elon Musk a anunțat marți că va muta sediile SpaceX și X în Texas, ca reacție la o nouă lege din California care interzice școlilor să oblige profesorii să informeze părinții despre...
#Elon Musk copii, #SpaceX, #tesla, #neuralink, #Elon Musk , #stiri Elon Musk
  1. Un val de jafuri a pus pe jar poliția suedeză. Deși zeci de locuințe au fost sparte în centrul capitalei Stockholm, nu există niciun suspect
  2. Strigătul disperat al fermierilor: „E totul uscat. Ne vom duce toate animalele la abator”. „Ar trebui să nu stăm la mâna Comisiei Europene”
  3. Liderul extremei drepte din PE a votat împotriva rezoluției de susținere a Ucrainei. "Fragilizează unitatea europeană"
  4. Una dintre gărzile de corp care au intervenit în timpul tentativei de asasinat asupra lui Trump este o rusoaică
  5. Atac dur la adresa lui Biden al unui înalt oficial american. "E doar o marionetă. O unealtă prin care stânga își impune agenda"
  6. Un britanic este noul reprezentant al Alianței Nord-Atlantice în Ucraina. Cine este el și care este scopul trimiterii sale la Kiev
  7. Trump renunță la diplomație. Taiwanul trebuie să plătească pentru că SUA îl apără. "Nu suntem diferiţi de o companie de asigurări"
  8. Angela Merkel împlinește 70 de ani: omagii şi regrete
  9. Motivul pentru care Loredana a plecat de la X Factor: ”Cu părere de rău vă anunț”
  10. Daniel Tudorache, trimis după gratii în "Dosarul diamantelor". Cât va sta la "răcoare" fostul primar al Sectorului 1