Elon Musk apreciază comentariile lui Dmitri Medvedev pe Twitter. "Cum stau lucrurile lângă Bahmut?"

Vineri, 21 Octombrie 2022, ora 17:34
5273 citiri
Elon Musk apreciază comentariile lui Dmitri Medvedev pe Twitter. "Cum stau lucrurile lângă Bahmut?"
Miliardarul american Elon Musk a reacționat la comentariul lui Medvedev FOTO Twitter

Premierul britanic Liz Truss și-a anunțat demisia ieri, 20 octombrie. Ea a avut cel mai scurt mandat din istoria guvernelor Marii Britanii.

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev nu a putut rata un astfel de eveniment. Pe pagina sa de Twitter, Medvedev a postat: „La revedere, felicitări, salată verde”.

Este de fapt o glumă binecunoscută în Marea Britanie, unde unii cetățeni ai Regatului pariau că Truss își va părăsi noul post. Se știe că salata verde putrezește după 35 de zile.

Miliardarul american Elon Musk a reacționat la comentariul lui Medvedev. La început, el a recunoscut că mesajul este foarte bun.

Cu toate acestea, Musk a decis să-l trolleze pe Medvedev, întrebând: "Cum stau lucrurile lângă Bahmut?".

Truss i-a spus regelui Charles că părăsește postul de prim-ministru și șef al Partidului Conservator, pentru că nu poate face față obligațiilor sale și a acceptat țara într-o perioadă de „instabilitate economică”.

Ea a fost aleasă în această funcție pe 6 septembrie, dar săptămâna viitoare va avea loc realegerea șefului partidului și, în consecință, a șefului întregului guvern britanic. Până atunci, Truss rămâne în postul de premier. Potrivit unui sondaj, Boris Johnson, care a demisionat în septembrie, are șanse mari să conducă din nou guvernul.

#Elon Musk, #apreciere, #comentariu, #Twitter, #Dmitri Medvedev, #razboi Ucraina , #stiri Elon Musk