Elon Musk, declarație oficială despre presupusa vizită în România. ”A fost nevoie de un scandal Greta - Tate plus o arestare”

Sambata, 31 Decembrie 2022, ora 15:37
8639 citiri
Elon Musk, declarație oficială despre presupusa vizită în România. ”A fost nevoie de un scandal Greta - Tate plus o arestare”
Elon Musk FOTO / Hepta

Elon Musk a pomenit România într-o postare pe Twitter în ultima zi din 2022.

Miliardarul s-a referit la presupusa vizită la Castelul Bran de Halloween, spunând că nu a participat şi că nu-l cunoaşte pe controversatul Andrew Tate, influencerul britanic care a fost arestat de DIICOT pentru trafic de persoane şi viol.

Şeful Tesla face aceste precizări răspunzând la tweet-ul unui influencer pro-Trump, Ian Miles Cheong, care sugerase că Elon Musk ar fi fost în România la petreceri date de Andrew Tate.

„Aştia normalii care nu au auzit niciodată de Andrew Tate, cred că el este proprietarul Rumble şi că Elon Musk a fost la una dintre petrecerile sale sexuale, dacă ar fi să dăm crezare acelui tweet viral stupid pe care jurnaliştii (!!!) l-au redistribuit, şi faptului că o cutie de pizza i-a venit de hac. Dezinformarea este un lucru rău, oameni buni”, a scris Ian Miles Cheong.

Elon Musk răspunde la acest tweet şi spune că din câte ştie, nu l-a întâlnit niciodată pe Andrew Tate şi nici nu a fost la „acea petrecere de Halloween în România”.

În weekendul de Halloween mai multe publicaţii din România au anunţat că miliardarul Elon Musk ar veni la Castelul Bran pentru o petrecere.

#Elon Musk, #elon musk twitter, #Bran, #Romania, #Tate, #scandal , #stiri Elon Musk