Unde a ”dispărut” Elon Musk timp de 9 zile. Unele indicii le-a dat chiar el pe contul de Twitter

Sambata, 02 Iulie 2022, ora 19:26
3859 citiri
Unde a ”dispărut” Elon Musk timp de 9 zile. Unele indicii le-a dat chiar el pe contul de Twitter

Cel mai bogat om din lume și unul dintre cei mai influenți oameni pe Twitter, Elon Musk, părea că a dispărut după ce timp de 9 zile nu a mai lăsat niciun mesaj în mediul online.

Este cea mai lungă perioadă din ultimele 10 luni în care Musk nu a interacționat pe Twitter. Fanii deja și-au exprimat îngrijorarea, crezând că i s-a întâmplat ceva rău.

El a primit sute de urări online de aniversare de la fani și membri ai familiei, dar nu a răspuns la niciuna.

Se pare însă că omul de afaceri este viu și nevătămat, el postând chiar în noaptea de vineri spre sâmbătă o fotografie în care apărea alături de papa Francisc și cei patru fii ai săi.

De ce ar fi dispărut Elon Musk pentru atâta timp de pe Twitter

Gary Black, un partener în compania The Future Fund, a speculat într-un tweet că Musk fie încearcă să „încheie” acordul cu Twitter, fie „face un test în timp real pentru a arăta ce se întâmplă cu implicarea $TWTR dacă încetează să mai scrie pe Twitter”, scrie express.co.uk.

Având în vedere că legal nu are voie să tweeteze despre propria companie Tesla, fără aprobarea unui avocat, acest scenariu ar putea fi realist.

Însă admiratorii săi și-au exprimat îngrijorarea și unii chiar au avansat ideea că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău din cauza războiului din Ucraina.

În luna mai, Elon Musk a avertizat că ar putea „să moară în mod misterios” după ce a oferit poporului Ucrainei acces la internet, în urma amenințării ruse că CEO-ul SpaceX va fi „tras la răspundere”.

Pe de altă parte, chiar Elon Musc a publicat o fotografie în care apare alături de papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi, 30 iunie.

Imaginea este însoţită de textul: „Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri”.

În imagine mai apar şi cei patru băieţi adolescenţi ai lui Musk, dar nu şi fiica sa transgen, în vârstă de 18 ani, care, pe 20 iunie, a depus o cerere pentru schimbare numelui şi pentru a rupe astfel toate legăturile cu tatăl său. Musk este tatăl a opt copii, scrie Reuters.

Scopul întrevederii dintre Musk şi papa Francis precum şi locul unde s-a desfăşurat această întâlnire sunt deocamdată necunoscute.

Luna trecută, Musk a spus că „mai sunt câteva probleme nerezolvate” înainte de achiziţionarea Twitter, printre care numărul de conturi „false” din sistem, dar şi ponderea datoriilor în oferta de achiziţie.

Miliardarul Elon Musk este în prezent în proces de cumpărare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari (36,4 miliarde de lire sterline).

Citeste si:
Cum a încercat Donald Trump să facă bani de pe urma perchezițiilor făcute de FBI la proprietatea sa din Florida
Cum a încercat Donald Trump să facă bani de pe urma perchezițiilor făcute de FBI la proprietatea sa din Florida
Donald Trump a încearcat marţi să câştige bani de pe urma ştirii privind percheziţia FBI la proprietatea sa din Florida, invocând ancheta în mesaje text şi e-mailuri prin care se...
Marcel Ciolacu, despre înlocuirea miniștrilor: ”Domnul Dîncu este aici cu mine şi cică nu este remaniat. La ce să oferim explicaţii?”
Marcel Ciolacu, despre înlocuirea miniștrilor: ”Domnul Dîncu este aici cu mine şi cică nu este remaniat. La ce să oferim explicaţii?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat vineri, 12 august, că ar exista intenţia unei remanieri guvernamentale, menţionând că evaluarea miniştrilor s-a încheiat luna trecută, fără a fi...