Elon Musk nu a intrat în România, susțin oficiali din MAI SURSE

Luni, 31 Octombrie 2022, ora 12:03
10727 citiri
Elon Musk nu a intrat în România, susțin oficiali din MAI SURSE
Elon Musk nu a pășit în România, spun oficiali din MAI FOTO Twitter

Miliardarul Elon Musk și Angelina Jolie nu ar fi ajuns în România, la petrecerea de la Castelul Bran, conform spuselor a două surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), citate de Libertatea.

Noaptea trecută a avut loc o petrecere la Castelul Bran la care au participat unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Acolo au fost prezenți printre alții, Peter Thiel, fondatorul PayPal, ori Matt Danzeisen. Cu toate astea, în ciuda speculațiilor, fondatorul Tesla și SpaceX Elon Musk nu a fost prezent la eveniment.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI. „După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta.

Totodată, sursa citată mai arată că nici Angelina Jolie nu a intrat în România.

România vuiește de trei zile despre prezența miliardarului Elon Musk la Castelul Bran, unde s-a organizat o petrecere de Halloween, dar nimeni nu l-a văzut pe acesta.

Nici Angelina Jolie, vehiculată ca prezență surpriză la party, n-a apărut în nicio poză sau informație oficială, astfel că din câte se pare, numele lor au fost folosite pentru a mări proporțiile evenimentului.

Absența lui Elon Musk este afirmată, printr-un pariu riscant, și de Sorin Constantinescu, fost consilier în Guvernul României pentru jocurile de noroc și cu multe afaceri în domeniu, care a făcut următorul anunț pe TikTok în seara zilei de duminică, 30 octombrie.

„A înnebunit internetul cu povestea cu Elon Musk care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro cash oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi”, a spus afaceristul într-un clip.

Eveniment Quarterly Report

Cresc salariile de la 1 octombrie. Majorarea cu 10%, aprobată de guvern
Cresc salariile de la 1 octombrie. Majorarea cu 10%, aprobată de guvern
Guvernul a aprobat, joi, 28 septembrie, majorarea, de la 1 octombrie, cu 10% a salariului minim brut garantat în plată, de la 3.000 lei, la 3.300 lei, a anunţat purtătorul de cuvânt al...
Infrastructura rutieră crește nivelul de trai. În județele cu cel puțin un tronson de autostradă, PIB-ul pe cap de locuitor e cu până la 25% mai mare
Infrastructura rutieră crește nivelul de trai. În județele cu cel puțin un tronson de autostradă, PIB-ul pe cap de locuitor e cu până la 25% mai mare
O echipă de economiști a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a UBB din Cluj, care derulează proiectul de cercetare Romanian Economic Monitor a concluzionat că...
#Elon Musk, #Castelul Bran, #petrecere castelul bran, #angelina jolie , #stiri Elon Musk