Elon Musk, prima persoana cu sindromul Asperger care a gazduit emisiunea "Saturday Night Live" VIDEO

Duminica, 09 Mai 2021, ora 18:14
4837 citiri
Elon Musk, prima persoana cu sindromul Asperger care a gazduit emisiunea "Saturday Night Live" VIDEO
Elon Musk in emisiunea Saturday Night Live. Foto: captura video twitter

Elon Musk, director general Tesla si antreprenor miliardar, s-a declarat, sambata seara, prima persoana cu sindromul Asperger care gazduieste emisiunea "Saturday Night Live" de la NBC, potrivit Variety.

In monologul de deschidere, el a completat: "Sau, cel putin, sunt prima persoana care recunoaste asta". Persoanele diagnosticate cu aceasta afectiune interpreteaza diferit altor oameni mediul in care traiesc.

Musk, in varsta de 49 de ani, a continuat remarcand ca nu are o mare variatie a intonarii in modul in care vorbeste, "ceea ce mi-a fost spus ca e bine pentru comedie".

Miliardarul sud-african a glumit pe seama reputatiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor si partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabila si a spus ca este de parere ca "umanitatea trebuie sa devina o civilizatie spatiala multi-planetara".

Elon Musk a glumit si pe seama numelui copilului lui, care "se pronunta ca atunci cand o pisica alearga pe tastatura", si a deplans volumul discutiilor despre el in presa si pe retelele de socializare.

"Oamenii sunt redusi la cele mai tampite lucruri pe care le-au facut vreodata", a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, cand a fost suprins fumand marijuana in timpul unui podcast gazduit de Joe Rogan.

Pentru ca sambata a fost sarbatorita Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scena pentru un moment special, in timpul monologului.

"Iti amintesti cand aveam 12 ani si am creat primul meu joc video?", a intrebat-o el. "Imi amintesc ca ti-au dat 500 de dolari. Erai prea tanar sa iti deschizi un cont in banca, asa ca a trebuit sa deschid eu unul pentru tine", a raspuns mama lui. "Ai transformat acel joc video despre spatiu in realitate", a adaugat ea.

El a completat: "Realitatea noastra poate fi un joc video si noi suntem doar simulari pe computer, jucati de un adolescent de pe alta planeta".

Segmentul a fost realizat, in parte, pentru a tempera criticii miliardarului care spun ca el a pierdut controlul, apreciaza Variety. Mama si fiul s-au imbratisat la final, iar Maye Musk i-a spus: "Bafta in seara asta. Te iubesc foarte mult".

Elon Musk a debutat ca gazda a "SNL", pe 8 mai, episod care face parte din finalul celui de-al 46-lea sezon al emisiunii si primul dupa cateva saptamani de absenta. Pentru prima data in istoria emisiunii, "Saturday Night Live" a fost transmisa in direct pe YouTube in mai mult de 100 de tari.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Elon Musk, #emisiunea, #sturday night live, #sindromul Asperger , #Sindromul Asperger